@jagoda87 nie wiem dokładnie ile dni po owu, bo 6.07 miałam monitoring (piątek) i był pęcherzyk 19mm, a potem 9.07 już było po. Więc pierwsza beta jakoś tak 14-16 dni po (w ten poniedziałek 23.07). Z tym, że test już w piątek (14 dni po monitoringu tym na którym jeszcze był pęcherzyk) był z dość mocną kreską i to po południu...
reklama
paulina.blachut
Fanka BB :)
Ja też mam 6 wizytę o 16.40Ja tez 6.08. sie wybieram
Wiec znow kilka sie nas uzbiera wizytujacych
paulina.blachut
Za wczas najwcześniej 12 tydzMyslicie ze 11t1d to nie za wczesnie na genetyczne? Bo innego terminu nie bylo..
FallenAngel83
I ja się witam nieśmiało [emoji4] korzystałam z tego forum w zeszłym roku ale jakos nie w głowie mi było udzielanie się [emoji4] termin z miesiączki mam na 10 marca a jestem mama prawie rocznej Amelki
Hej! Tez mam roczną córeczkę. Do tego synka 8 lat i również psiaka. Nie ma co panikować. Ja jakoś się trzymam. A dopiero co zostałam samotną matką. Jak ja uważam, że dam radę, to ty tym bardziej [emoji4] pozdrawiam.
aMarta12345
Zaciekawiona BB
Hej. Wybieram się na dwa dni nad morze... macie doświadczenia z opalaniem we wczesnej ciąży ?
martoosia04
Hej. Wybieram się na dwa dni nad morze... macie doświadczenia z opalaniem we wczesnej ciąży ?
Jesli nie planujesz leżeć kilkunastu godzin plackiem to luzik. Schładzaj sie tylko co jakis czas.
Można normalnie się opalać.Hej. Wybieram się na dwa dni nad morze... macie doświadczenia z opalaniem we wczesnej ciąży ?
Ja slyszlam,ze brzuch nalezy oslaniac, bo to chodzi o cieplo i ukrwienie skory późniejMożna normalnie się opalać.
reklama
Zjedz niżej tam mama ginekolog pisze o opalaniu [emoji3]
Link do: Wakacyjne kobiece dylematy - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Link do: Wakacyjne kobiece dylematy - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Podziel się: