mala-rybka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na wadze ważę więcej o 1,5kg... Wszystko w brzuch poszło [emoji849] no ale jakbym jadła tak normalnie i tyle spala to co się dziwię? Dzieciaki wrócą to do normy wróci reszta, mam nadziejęJa tez jestem glodna, staram sie hamować [emoji23] dzis 0.5 kg wiecej na wadze
U nas też chciała Baby Born, tylko taka żywą [emoji23][emoji23][emoji23] dowiedzą się we środę lub czwartek, zobaczymy reakcje, bo synuś to synuś mamusi jestNa pewno [emoji5]
Córka już od dawna prosiła o rodzeństwo więc mam nadzieję że uda nam się życzenie spełnić
Cześć! Witam się nieśmiało [emoji5]
W pt blada kreska na teście, dzisiaj już dużo bardziej wyraźna. Jutro idę do gin, strasznie ciągnie mnie brzuch,a nie pamiętam czy w pierwszej ciąży też aż tak bolało? Oprócz tego straszny ból piersi.
Wg OM termin wychodzi mi na 26.03 [emoji5]
Mam już córkę - w październiku będzie miała 6 lat. Tak, różnica wieku jest zamierzona, przez długi czas chciałam pozostać przy jednym dziecku.
Ja mam nadzieje ze moja nic nie zauważy jak przyjedzie za dwa tyg bo nie chce jej stresować... wolałabym powiedzieć po 12 tyg albo jeszcze później