reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mam dylemat dziewczyny, doradzcie.
Zanim sie dowiedzialam o ciazy, zapisalam sie na odnowienie sombre na sierpien. Myslicie, zeby robic w pierwszym trymestrze, czy sobie darowac?
Słyszałam ze teraz są już bardzo bezpieczne farby z których chemia nie wnika do organizmu przez włosy. Najlepiej zapytaj fryzjerkę do której się zapisalaś, ale ja myślę ze można :)

Ja pierwszego guzka wyczułam sobie sama.. dość duży był
Ja bym musiala zbadać, u nas babcia miala nowotwór 5 razy teraz w tym roku znow znalazla w piersi i chemie miała, wczesniej miala piersi to usuneli, bo bylo za pozno, jelita tez miala usuwane kolejnym razem, jej corka zmarła tez na raka,bo miala przerzuty wszedzie zglosila sie za późno nawet chemia nie pomogla ani wycinanie

Jak ja się rejestrowałam to mówiła chyba, że między 11 a 14. Bo ja mam ostatniego dnia 13 tygodnia i konsultowałam z ginekologiem i mówił, że ok.
Ja sie zastanawiam czy robić, jesli usg bedzie ok, nie chce chyba sie stresowac prenatalnymi, bo test papa i tak bede miala zly, a moze byc tak,ze zaczna mierzyc i wymyślać, zeby mnie na nimfy namawiac i po co mi to, usunac tak dziecka nie usunę. Z synem nie miałam i dzięki Bogu oszczedzilo mi to stres

Dziś powinnam dostać okres. Nie ma go. Robiłam betę ujemna. Już nie wiem co myśleć ? Nie jestem w ciąży, albo owulacja mi się przesunęła.jutro idę do innego ginekologa niż byłam wczoraj, bo wczoraj gin powiedział mi, że to wczesna ciąża po badaniu. A teraz już zgłupiałam.... Niby w pierwszej żywej ciąży beta mi wyszła tydzień po spodziewanym okresie 87. I już nie wiem... Co wy na to ? Jestem zdołowana... Dodam, że mam regularne cykle 27-29 +/- 1 dzień.
Moze za duzo o tym myślisz ,okres moze tez sie przez to spózniac, ja jak sie staralam kiedyś miałam podobnie. Trzeba wyluzowac, bo inaczej długo bedzie trzeba sie starac

reklama
Mam dylemat dziewczyny, doradzcie.
Zanim sie dowiedzialam o ciazy, zapisalam sie na odnowienie sombre na sierpien. Myslicie, zeby robic w pierwszym trymestrze, czy sobie darowac?
Jestem fryzjerka zawodu,uczyli nas zawsze,ze farba nie przenika do płodu, predzej ta chemia co wąchasz w salonie, ja farbowalam wlosy rzadziej, ale ogólnie dla swietego spokoju zalecaja przeczekac ze wszystkim pierwszy trymestr

Do góry