GratulacjeWitam sie i ja
Moja ostatnia @ byla 16.06 i juz wiem ze jestem w ciazy od tygodnia , dwa testy pozytywne.
To nasze 3cie dziecko i moja wyobraznia póki co tego nie ogarnia...
reklama
tikatukatam
Fanka BB :)
Ja też nie będę robić i w pierwszej ciąży też nie robiłam. Nic to dla mnie nie zmieni, bo ciąży i tak nie usunę.Ja sie zastanawiam czy robić, jesli usg bedzie ok, nie chce chyba sie stresowac prenatalnymi, bo test papa i tak bede miala zly, a moze byc tak,ze zaczna mierzyc i wymyślać, zeby mnie na nimfy namawiac i po co mi to, usunac tak dziecka nie usunę. Z synem nie miałam i dzięki Bogu oszczedzilo mi to stres
mala-rybka
Hej i gratulujęWitam sie i ja
Moja ostatnia @ byla 16.06 i juz wiem ze jestem w ciazy od tygodnia , dwa testy pozytywne.
To nasze 3cie dziecko i moja wyobraznia póki co tego nie ogarnia...
Dużo nas jest w trzeciej ciąży [emoji16]
Kiedyś takich badań nie robiono i człowiek miał mniej stresu, bo jak coś ma sie stać to stanie i nic tego nie zmieni.Ja też nie będę robić i w pierwszej ciąży też nie robiłam. Nic to dla mnie nie zmieni, bo ciąży i tak nie usunę.
mala-rybka
No teraz chciały mnie pielęgniarki namówić na badania prenatalne, ale ja podziękuję
mala-rybka
Kurcze wyniki wychodzą źle, a dzieci rodzą się zdrowa, a przez pół ciąży matka fiksuje [emoji50] nie ma sensu
mala-rybka
U nas od miesiąca 30stopni i zero deszczu !!! Oddajcie go trochę, proszę...
Ja jadę do laboratorium oddać mocz, potem do pracy i w domu firanki do wypracowania mnie czekają [emoji19]
Ja jadę do laboratorium oddać mocz, potem do pracy i w domu firanki do wypracowania mnie czekają [emoji19]
No znam takie przypadki ,ze nawet amniopunkcja ktora jest pewna na 99% zawiodła, bo stwierdzono chore dziecko,a babka urodziła i okazało się zdrowe,albo mam koleżankę która miała badania i nie wykryto u niej dziecko z ZD jak urodzila sie dowiedziala. Takze badania jak widac sa tak pewne jak ta nasza cała beta czasem która stresuje. Nigdy nie ma 100% zreszta nie które choroby objawiają sie u dzieci w wieku 2/3 lat.Kurcze wyniki wychodzą źle, a dzieci rodzą się zdrowa, a przez pół ciąży matka fiksuje [emoji50] nie ma sensu
reklama
Jej gdzie ty mieszkasz? U nas maja przyjść pod koniec tygodnia upały, może wtedy do was troche ochlody pojdzieU nas od miesiąca 30stopni i zero deszczu !!! Oddajcie go trochę, proszę...
Podziel się: