reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja sie zastanawiam czy robić, jesli usg bedzie ok, nie chce chyba sie stresowac prenatalnymi, bo test papa i tak bede miala zly, a moze byc tak,ze zaczna mierzyc i wymyślać, zeby mnie na nimfy namawiac i po co mi to, usunac tak dziecka nie usunę. Z synem nie miałam i dzięki Bogu oszczedzilo mi to stres
Ja też nie będę robić i w pierwszej ciąży też nie robiłam. Nic to dla mnie nie zmieni, bo ciąży i tak nie usunę.

U was też tak pada drugi dzień? Jeszcze syn w nocy płakał ,bo ząb go bolał ,a u dentysty za nic w świecie nie da sobie zrobić. Kładę się spać dalej w tą szarą pogode. Miłego dnia dla tych co już zaczęły.

U nas od miesiąca 30stopni i zero deszczu !!! Oddajcie go trochę, proszę...
Ja jadę do laboratorium oddać mocz, potem do pracy i w domu firanki do wypracowania mnie czekają [emoji19]

Kurcze wyniki wychodzą źle, a dzieci rodzą się zdrowa, a przez pół ciąży matka fiksuje [emoji50] nie ma sensu
No znam takie przypadki ,ze nawet amniopunkcja ktora jest pewna na 99% zawiodła, bo stwierdzono chore dziecko,a babka urodziła i okazało się zdrowe,albo mam koleżankę która miała badania i nie wykryto u niej dziecko z ZD jak urodzila sie dowiedziala. Takze badania jak widac sa tak pewne jak ta nasza cała beta czasem która stresuje. Nigdy nie ma 100% zreszta nie które choroby objawiają sie u dzieci w wieku 2/3 lat.

reklama
Do góry