reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja sie zastanawiam czy robić, jesli usg bedzie ok, nie chce chyba sie stresowac prenatalnymi, bo test papa i tak bede miala zly, a moze byc tak,ze zaczna mierzyc i wymyślać, zeby mnie na nimfy namawiac i po co mi to, usunac tak dziecka nie usunę. Z synem nie miałam i dzięki Bogu oszczedzilo mi to stres
Ja też nie będę robić i w pierwszej ciąży też nie robiłam. Nic to dla mnie nie zmieni, bo ciąży i tak nie usunę.

U was też tak pada drugi dzień? Jeszcze syn w nocy płakał ,bo ząb go bolał ,a u dentysty za nic w świecie nie da sobie zrobić. Kładę się spać dalej w tą szarą pogode. Miłego dnia dla tych co już zaczęły.

U nas od miesiąca 30stopni i zero deszczu !!! Oddajcie go trochę, proszę...
Ja jadę do laboratorium oddać mocz, potem do pracy i w domu firanki do wypracowania mnie czekają [emoji19]

Kurcze wyniki wychodzą źle, a dzieci rodzą się zdrowa, a przez pół ciąży matka fiksuje [emoji50] nie ma sensu
No znam takie przypadki ,ze nawet amniopunkcja ktora jest pewna na 99% zawiodła, bo stwierdzono chore dziecko,a babka urodziła i okazało się zdrowe,albo mam koleżankę która miała badania i nie wykryto u niej dziecko z ZD jak urodzila sie dowiedziala. Takze badania jak widac sa tak pewne jak ta nasza cała beta czasem która stresuje. Nigdy nie ma 100% zreszta nie które choroby objawiają sie u dzieci w wieku 2/3 lat.

reklama
Do góry