reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Tu też pada pół biedy jakby duszno nie było ale wyrobić się nie da.. ja teraz czekam do laboratorium oddać mocz i badania zrobić. Tak mi się spać chce jestem nie do życia

reklama
No znam takie przypadki ,ze nawet amniopunkcja ktora jest pewna na 99% zawiodła, bo stwierdzono chore dziecko,a babka urodziła i okazało się zdrowe,albo mam koleżankę która miała badania i nie wykryto u niej dziecko z ZD jak urodzila sie dowiedziala. Takze badania jak widac sa tak pewne jak ta nasza cała beta czasem która stresuje. Nigdy nie ma 100% zreszta nie które choroby objawiają sie u dzieci w wieku 2/3 lat.
Niektore wady można zacząć leczyć jeszcze kiedy dziecko się nie urodziło.

Ja badania prenatalne na pewno bede robic, inna opcja nawet nie wchodzi w gre. Zastanawiam sie tylko czy usg i pappa (tak jak w pierwszej ciazy) czy zamiast pappy zrobic nifty. Jeszcze mam troche czasu na myslenie.

Hej dziewczyny.witam nowe mamusie[emoji4]faktycznie dużo mam w trzeciej ciąży[emoji4]A w jakim wieku sa wasze pociechy?duża różnica wieku będzie?
U nas też deszcz i paskudna pogoda.właśnie jedziemy na Soline na domku.pogoda fest[emoji53]miłego dnia

U nas od miesiąca 30stopni i zero deszczu !!! Oddajcie go trochę, proszę...
Ja jadę do laboratorium oddać mocz, potem do pracy i w domu firanki do wypracowania mnie czekają [emoji19]
U nas caly tydzien tylko padalo, ale bylo goraco. Od dzis maja byc upaly i bez deszczu. Ja sie ciesze, lubie lato nawet niech jest i 40 stopni :D

Ja sie zastanawiam czy robić, jesli usg bedzie ok, nie chce chyba sie stresowac prenatalnymi, bo test papa i tak bede miala zly, a moze byc tak,ze zaczna mierzyc i wymyślać, zeby mnie na nimfy namawiac i po co mi to, usunac tak dziecka nie usunę. Z synem nie miałam i dzięki Bogu oszczedzilo mi to stres
Ja test PAPPA robilam tylko raz i dxiekuje bardzo, nigdy wiecej :p
USG mialam dobre a test, ktory jest loteria mi wszystko schrzanil i wylam przez 2 tygodnie, az po spotkaniu z genetykiem i dokladnej analizie pani doktor sama stwierdzila, ze wszystko jest w porzadku, a to tylko test wyliczany komputerowo :p

reklama
Ja test PAPPA robilam tylko raz i dxiekuje bardzo, nigdy wiecej :p
USG mialam dobre a test, ktory jest loteria mi wszystko schrzanil i wylam przez 2 tygodnie, az po spotkaniu z genetykiem i dokladnej analizie pani doktor sama stwierdzila, ze wszystko jest w porzadku, a to tylko test wyliczany komputerowo :p

Dlatego ja sie zastanawiam nad nifty zamiast pappa. W poprzedniej ciazy pappe mialam dobra, ale kto wie co wyjdzir teraz. Zwlaszcza ze juz na starcie ciut wyzsze ryzyko ze wzgledu na wiek. Gdyby ni4 cena nifty to nawwt bym sie nie zastanawiala.

Do góry