reklama
Jaasna
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciazy stosowalam InVag i szczerze polecam, bo to jest swietnyprobiotyk, gdy mamy podejrzenie ze cos sie moze dziac. Jest calkowicie bezpieczny i ja profilaktycznie za rada lekarki stosowalam co 2 miesiace (tygodniowa kuracja).Dziewczyny stosowala któraś z was moze lactovaginal w ciazy? Czuje,ze jakas infekcja mi sie szykuję wole wziasc zapobiegawczo. Myślicie ,ze nic nie zaszkodzi?
Mysle ze od tego tez sie nic nie stanie niby to tylko paleczki kwasu mlekowego, a ja nie ma.nic dzis innegoJa w poprzedniej ciazy stosowalam InVag i szczerze polecam, bo to jest swietnyprobiotyk, gdy mamy podejrzenie ze cos sie moze dziac. Jest calkowicie bezpieczny i ja profilaktycznie za rada lekarki stosowalam co 2 miesiace (tygodniowa kuracja).
Jaasna
Lactovaginal jest podobny do InVag, nie wiem natomiast w jakiej ilosci sa w nim paleczki kwasu mlekowego. Niemniej, skoro wlasnie go masz i masz potrzebe uzycia, to bierz na zdrowieMysle ze od tego tez sie nic nie stanie niby to tylko paleczki kwasu mlekowego, a ja nie ma.nic dzis innego
Slyszalam ze infekcje bakteryjne moga powodować nawet poronienia wiec wole już wziąć ten lacto niz dostac jakiego grzybka [emoji23] zaczyna sie ciążowe wady zapalenia, zaparcia, mdłości ,bóle pleców,zadyszki itp [emoji23]Lactovaginal jest podobny do InVag, nie wiem natomiast w jakiej ilosci sa w nim paleczki kwasu mlekowego. Niemniej, skoro wlasnie go masz i masz potrzebe uzycia, to bierz na zdrowie
Jaasna
To ja do Twojej listy dodam jeszcze bol spojenia lonowego, bole nog (kolana i kostki) i hemoroidyzaczyna sie ciążowe wady zapalenia, zaparcia, mdłości ,bóle pleców,zadyszki itp [emoji23]
Ciekawe co z tej puli tym razem mnie przypadnie
aMarta12345
Zaciekawiona BB
Niestety nir mam takiej możliwości jestem tetaz na wakacjach w Meksyku..
Hej. Jesteś w ciąży? Nie obawiasz się wirusa zika w tym rejonie ??
zuzanna8704
@Adeline89 ja stosowałam w ciazach i stosuje teraz loctovaginal.
@Sliim chyba tak mocno mój przeżywał przy pierwszym.
@Sliim chyba tak mocno mój przeżywał przy pierwszym.
reklama
Jaasna
Moj maz jest powsciagliwy na poczatku - pocaluje mnie, przytuli i ok, zyjemy dalej. Czesto dotyka mojego brzucha, chocby przelotnie.Czy Wasi mężczyźni tez tak wariuja ze szczęścia ze zostaną pierwszy raz (ponownie) ojcami? mój to już kolejny weekend opija zdrowie Florka lub Zuzi i zapewnia ze będzie odpowiedzialnym ojcem i zawsze będzie nas kochał
A jak sie maluch rodzi, to maz okazuje wiecej emocji niz ja Nosi bobasa na rekach, wpatruje sie w niego,ma lzy w oczach i czym mnie tak naprawde rozczula, to tym ze obcalowuje mnie, mowi ze kocha najmocniej na swiecie u dziekuje za piekny dar Ach, az teraz na to wspomnienie sie wzruszam
Podziel się: