reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny stosowala któraś z was moze lactovaginal w ciazy? Czuje,ze jakas infekcja mi sie szykuję wole wziasc zapobiegawczo. Myślicie ,ze nic nie zaszkodzi?

reklama
Dziewczyny stosowala któraś z was moze lactovaginal w ciazy? Czuje,ze jakas infekcja mi sie szykuję wole wziasc zapobiegawczo. Myślicie ,ze nic nie zaszkodzi?
Ja w poprzedniej ciazy stosowalam InVag i szczerze polecam, bo to jest swietnyprobiotyk, gdy mamy podejrzenie ze cos sie moze dziac. Jest calkowicie bezpieczny i ja profilaktycznie za rada lekarki stosowalam co 2 miesiace (tygodniowa kuracja).

Ja w poprzedniej ciazy stosowalam InVag i szczerze polecam, bo to jest swietnyprobiotyk, gdy mamy podejrzenie ze cos sie moze dziac. Jest calkowicie bezpieczny i ja profilaktycznie za rada lekarki stosowalam co 2 miesiace (tygodniowa kuracja).
Mysle ze od tego tez sie nic nie stanie niby to tylko paleczki kwasu mlekowego, a ja nie ma.nic dzis innego

Lactovaginal jest podobny do InVag, nie wiem natomiast w jakiej ilosci sa w nim paleczki kwasu mlekowego. Niemniej, skoro wlasnie go masz i masz potrzebe uzycia, to bierz na zdrowie :)
Slyszalam ze infekcje bakteryjne moga powodować nawet poronienia wiec wole już wziąć ten lacto niz dostac jakiego grzybka [emoji23] zaczyna sie ciążowe wady zapalenia, zaparcia, mdłości ,bóle pleców,zadyszki itp [emoji23]

Czy Wasi mężczyźni tez tak wariuja ze szczęścia ze zostaną pierwszy raz (ponownie) ojcami? :-D mój to już kolejny weekend opija zdrowie Florka lub Zuzi i zapewnia ze będzie odpowiedzialnym ojcem i zawsze będzie nas kochał :D:p

reklama
Czy Wasi mężczyźni tez tak wariuja ze szczęścia ze zostaną pierwszy raz (ponownie) ojcami? :-D mój to już kolejny weekend opija zdrowie Florka lub Zuzi i zapewnia ze będzie odpowiedzialnym ojcem i zawsze będzie nas kochał :D:p
Moj maz jest powsciagliwy na poczatku - pocaluje mnie, przytuli i ok, zyjemy dalej. Czesto dotyka mojego brzucha, chocby przelotnie.
A jak sie maluch rodzi, to maz okazuje wiecej emocji niz ja :) Nosi bobasa na rekach, wpatruje sie w niego,ma lzy w oczach i czym mnie tak naprawde rozczula, to tym ze obcalowuje mnie, mowi ze kocha najmocniej na swiecie u dziekuje za piekny dar :) Ach, az teraz na to wspomnienie sie wzruszam ;)

Do góry