reklama
Jaasna
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciazy stosowalam InVag i szczerze polecam, bo to jest swietnyprobiotyk, gdy mamy podejrzenie ze cos sie moze dziac. Jest calkowicie bezpieczny i ja profilaktycznie za rada lekarki stosowalam co 2 miesiace (tygodniowa kuracja).Dziewczyny stosowala któraś z was moze lactovaginal w ciazy? Czuje,ze jakas infekcja mi sie szykuję wole wziasc zapobiegawczo. Myślicie ,ze nic nie zaszkodzi?
Mysle ze od tego tez sie nic nie stanie niby to tylko paleczki kwasu mlekowego, a ja nie ma.nic dzis innegoJa w poprzedniej ciazy stosowalam InVag i szczerze polecam, bo to jest swietnyprobiotyk, gdy mamy podejrzenie ze cos sie moze dziac. Jest calkowicie bezpieczny i ja profilaktycznie za rada lekarki stosowalam co 2 miesiace (tygodniowa kuracja).
Jaasna
Lactovaginal jest podobny do InVag, nie wiem natomiast w jakiej ilosci sa w nim paleczki kwasu mlekowego. Niemniej, skoro wlasnie go masz i masz potrzebe uzycia, to bierz na zdrowieMysle ze od tego tez sie nic nie stanie niby to tylko paleczki kwasu mlekowego, a ja nie ma.nic dzis innego
Slyszalam ze infekcje bakteryjne moga powodować nawet poronienia wiec wole już wziąć ten lacto niz dostac jakiego grzybka [emoji23] zaczyna sie ciążowe wady zapalenia, zaparcia, mdłości ,bóle pleców,zadyszki itp [emoji23]Lactovaginal jest podobny do InVag, nie wiem natomiast w jakiej ilosci sa w nim paleczki kwasu mlekowego. Niemniej, skoro wlasnie go masz i masz potrzebe uzycia, to bierz na zdrowie![]()
Jaasna
To ja do Twojej listy dodam jeszcze bol spojenia lonowego, bole nog (kolana i kostki) i hemoroidyzaczyna sie ciążowe wady zapalenia, zaparcia, mdłości ,bóle pleców,zadyszki itp [emoji23]
Ciekawe co z tej puli tym razem mnie przypadnie
aMarta12345
Zaciekawiona BB
Niestety nir mam takiej możliwości jestem tetaz na wakacjach w Meksyku..
Hej. Jesteś w ciąży? Nie obawiasz się wirusa zika w tym rejonie ??
zuzanna8704
@Adeline89 ja stosowałam w ciazach i stosuje teraz loctovaginal.
@Sliim chyba tak mocno mój przeżywał przy pierwszym.
@Sliim chyba tak mocno mój przeżywał przy pierwszym.
reklama
Jaasna
Moj maz jest powsciagliwy na poczatku - pocaluje mnie, przytuli i ok, zyjemy dalej. Czesto dotyka mojego brzucha, chocby przelotnie.Czy Wasi mężczyźni tez tak wariuja ze szczęścia ze zostaną pierwszy raz (ponownie) ojcami?mój to już kolejny weekend opija zdrowie Florka lub Zuzi i zapewnia ze będzie odpowiedzialnym ojcem i zawsze będzie nas kochał
![]()
A jak sie maluch rodzi, to maz okazuje wiecej emocji niz ja
Podziel się: