Zemanka
Początkująca w BB
Tak tez kicham non stopOd kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży non stop kicham tez tak macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tez kicham non stopOd kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży non stop kicham tez tak macie?
Mam jednego aniołka , córkę 12 lat . Także,nie pierwsze ale bardzo wyczekaneMasz juz jakies dzieci czy to pierwsze wyczekane?
Ojej współczuję bardzo, zycze za tem wszystkiego dobrego i trzymam kciuki [emoji8]Mam jednego aniołka , córkę 12 lat . Także,nie pierwsze ale bardzo wyczekane
Hehe no tak ja przez stres tez jem moglabym futrowac co trochu teraz leze pije herbatę aby tylko nie jeść ,bo ile moznaMój mąż mnie pyta po co brudziłam dwa talerze skoro moglam zjeść na jednym jedno po drugim zjadłam ale to raczej stres
Czekajcie bo chyba nie tak to zabrzmiało jak chciałam .Pierwsza ciąża aniołek, 2 ciąża córka Julka 12 lat i teraz 3 .Ojej współczuję bardzo, zycze za tem wszystkiego dobrego i trzymam kciuki [emoji8]
No tak moja wina tez przoczylam przecinek rozstargnienie, ja mam syna 7 lat z czwartej ciazy i cztery straty ta ciaza jest moja 6Czekajcie bo chyba nie tak to zabrzmiało jak chciałam .Pierwsza ciąża aniołek, 2 ciąża córka Julka 12 lat i teraz 3 .
Obejku, to swoje przeszłaś . Bądźmy dobrej mysli. Trzymam kciukiNo tak moja wina tez przoczylam przecinek rozstargnienie, ja mam syna 7 lat z czwartej ciazy i cztery straty ta ciaza jest moja 6
Ja mam tylko 2 objawy , bolesne piersi i kłucie w jajnikach i to tyle .Ja jak czytam o waszych juz objawach ciąży to nachodzą mnie myśli że jednak moze i nie jestem w ciąży albo ze cos jest nie tak [emoji852] bo z moich objawów bo te piersi bolesne i czasem pobolewanie w dole brzucha. Dzisiaj zaplamilam raz. Mam nadzieję że to z zagniezdzenia się mojej dzidzi