Ja słyszałam ze mozna ,ze nie powinno sie latać,ale pod koniecA tak z innej beczki,w sobotę czeka mnie lot 4h.trochę się stresuję. Lekarz mówi, że mam lecieć i odpoczywać a jednak niepokój jest . Latała któraś z was we wczesnej ciąży ?
reklama
To samo mi lekarz powiedział,że do 7 miesiąca jest bezpiecznie.Ja słyszałam ze mozna ,ze nie powinno sie latać,ale pod koniec
aga6
Fanka BB :)
Ja sie nie boje ale nie moge.. i bardziej mąż sie boi ze znowu cos sie wydarzy bo w tej straconej ciazy to bylismy jak kroliczki i naczytal sie ze seks moze szkodzic.. chociaz moze nie bez powodu gin nam zabronil?Ja odkad jestem w ciąży boje sie wspolzyc ,tez tak macie?
Ja tez mam tylko 2 objawy...pogorszenie cery i bole brzucha ale mnie to akurat cieszy, bo boje sie bardzo mdlosci i wymiotowJa mam tylko 2 objawy , bolesne piersi i kłucie w jajnikach i to tyle .
Nowalijka00
Aktywna w BB
Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk ale na razie serduszka brak, termin wg usg na 07 marca. Muszę brać luteinę, zero stresów, przemęczania i seksów wyniku wczorajszej bety nadal nie mam i teraz na nią będziemy czekać...
Ankaaalat25
Aktywna w BB
I ja co chwilę kicham, co to za objaw???Tak tez kicham non stop
tikatukatam
WitajMam jednego aniołka , córkę 12 lat . Także,nie pierwsze ale bardzo wyczekane
Dziewczyny naprawdę nie zamartwiajcie się brakiem objawów a cieszcie.
W żadnej ciąży ani tej pierwszej wzorowej, ani tej bezzarodkowej nie miałam typowo ciążowych objawów, mdłości, zachcianki itp. nic.
Moja mama nie chciała mi wierzyć bo przeszła trzy ciąże i każdą mocno odczuła.
Brak objawów kompletnie o niczym nie świadczy, każda z nas jest inna.
Zazdroszczę Wam tych wizyt, też już chcę słyszeć serduszko
Aneczka85_01
Ja już po wizycie. Jest pęcherzyk ale na razie serduszka brak, termin wg usg na 07 marca. Muszę brać luteinę, zero stresów, przemęczania i seksów wyniku wczorajszej bety nadal nie mam i teraz na nią będziemy czekać...
Masz termin pare dni po moim także spokojnie . Ja byłam w piątek u gin i tez serduszka nie było jeszcze
reklama
Aneczka85_01
Ja sie nie boje ale nie moge.. i bardziej mąż sie boi ze znowu cos sie wydarzy bo w tej straconej ciazy to bylismy jak kroliczki i naczytal sie ze seks moze szkodzic.. chociaz moze nie bez powodu gin nam zabronil?
Ja także nie mogę współżyć jak narazie bo miałam tego krwiaczka i mam leżeć , pierwsze jak jego zobaczyła na usg to zapytała mnie czy wspolzylismy od tego pierwszego usg bo nie było krwiaka. Oczywiście seks był ale nie długo bo bolało mnie podbrzusze
Podziel się: