reklama
zuzanna8704
Fanka BB :)
@judytka777 moi maja 3,5 i 19 miesięcy a Twoi w jakim są wieku?
Aneczka85_01
A teraz pytanie za sto punktów która ma wrażliwe sutki ? Ja moich dotknąć nie mogę
tikatukatam
Jak Om 09.06 to bedzie 4t4d.Z obliczeń wychodzi, że 5 tydz. dzień 4 czyli beta zrobiona 5 tydz. dzień 3.
Okres ostatni miałam 09.06 i u mnie trwa zawsze 7 dni a cykle mam 29 dniowe
To moja pierwsza ciąża, wiec nie wiem jaki wynik powinien być [emoji23][emoji85]
aga6
No ja w pierwszej ciazy mega schudlam. Juz nie pamietam ile. Ale z 5kg minimum. No i mialam anemie. Mdlałam, żelazo musialam suplementowacTo nie za ciekawie, w ciazy trzeba uwazac tez na anemie łatwo sie dorobic lepiej mieć jednak ten apetyt
Ale wam zazdroszcze dzisiejszych wizyt <3 pochwalcie sie co i jak Ja biore tylko kwas foliowy, na reszte czekam co gin powie. Bralam tez ovarin ale od pozytywnego testu juz nie biore. Mo i euthyrox na niedoczynnosc tarczycy Ja dzis dzwonie, zeby umowic sie na wizyte. Z aplikacji wychodzi mi termin na 11 marca...
Cześć Wszystkim
Jestem pierwszy raz na forum i mam takie pytanie.
Mam termin na 1.03 ostatnią miesiączka 20.05 byłam u lekarza 5.06 i nie było widać jeszcze zarodka musze czekać 2 tygodnie.
Możecie mi napisac kiedy słyszałyście serduszko i widziałaś cie echo zarodka
Jestem pierwszy raz na forum i mam takie pytanie.
Mam termin na 1.03 ostatnią miesiączka 20.05 byłam u lekarza 5.06 i nie było widać jeszcze zarodka musze czekać 2 tygodnie.
Możecie mi napisac kiedy słyszałyście serduszko i widziałaś cie echo zarodka
aga6
Ja tez wychodze z zalozenia zeby nie dac sie zwariowac ;-) jak mega ochota najdzie i zje sie raz czy dwa przez cala ciaze to nic sie nie stanie ;-)Ten tuńczyk byl w dniu w ktorym mialam miec miesiączke i to mnie zaskoczylo,ze tak smakuje, w tej rybce jest 25% rybki reszta to kasza i warzywa. Jedni twierdzą ze z rozsadkiem nic nie zaszkodzi. Tak jak mowia ze wątróbki nie wolno,a nie którzy lekarze zalecają,bo żelazo. Szkoda,ze nas jeszcze nie zatwierdzili nikt sie nie odzywa, bo bysmy wątek zrobili co jesc w ciąży a co nie
Aneczka85_01
Ale wam zazdroszcze dzisiejszych wizyt <3 pochwalcie sie co i jak Ja biore tylko kwas foliowy, na reszte czekam co gin powie. Bralam tez ovarin ale od pozytywnego testu juz nie biore. Mo i euthyrox na niedoczynnosc tarczycy Ja dzis dzwonie, zeby umowic sie na wizyte. Z aplikacji wychodzi mi termin na 11 marca...
Dlaczego przestałaś brać ovarin ? Moja gin mówiła ze mogę go brać bo ma dużo fajnych witamin
reklama
aga6
Ja biore ten femibion 0 i w sumie nie wiem w koncu czemu nie "1" niby ze zelazo ale w nim nie ma xP tak mi kazala gin wiec tak biore no i magnez na noc ale to od kilku lat bioreDziewczyny bierzecie jakies witaminy, poza kwasem foliowym? Bralyscie go juz przed ciąża?
No i luteine 3x dziennie
Podziel się: