reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ale wam zazdroszcze dzisiejszych wizyt <3 pochwalcie sie co i jak :) Ja biore tylko kwas foliowy, na reszte czekam co gin powie. Bralam tez ovarin ale od pozytywnego testu juz nie biore. Mo i euthyrox na niedoczynnosc tarczycy :) Ja dzis dzwonie, zeby umowic sie na wizyte. Z aplikacji wychodzi mi termin na 11 marca...

Cześć Wszystkim
Jestem pierwszy raz na forum i mam takie pytanie.
Mam termin na 1.03 ostatnią miesiączka 20.05 byłam u lekarza 5.06 i nie było widać jeszcze zarodka musze czekać 2 tygodnie.
Możecie mi napisac kiedy słyszałyście serduszko i widziałaś cie echo zarodka

Ten tuńczyk byl w dniu w ktorym mialam miec miesiączke i to mnie zaskoczylo,ze tak smakuje, w tej rybce jest 25% rybki reszta to kasza i warzywa. Jedni twierdzą ze z rozsadkiem nic nie zaszkodzi. Tak jak mowia ze wątróbki nie wolno,a nie którzy lekarze zalecają,bo żelazo. Szkoda,ze nas jeszcze nie zatwierdzili nikt sie nie odzywa, bo bysmy wątek zrobili co jesc w ciąży a co nie
Ja tez wychodze z zalozenia zeby nie dac sie zwariowac ;-) jak mega ochota najdzie i zje sie raz czy dwa przez cala ciaze to nic sie nie stanie ;-)

Ale wam zazdroszcze dzisiejszych wizyt <3 pochwalcie sie co i jak :) Ja biore tylko kwas foliowy, na reszte czekam co gin powie. Bralam tez ovarin ale od pozytywnego testu juz nie biore. Mo i euthyrox na niedoczynnosc tarczycy :) Ja dzis dzwonie, zeby umowic sie na wizyte. Z aplikacji wychodzi mi termin na 11 marca...

Dlaczego przestałaś brać ovarin ? Moja gin mówiła ze mogę go brać bo ma dużo fajnych witamin

reklama
Dziewczyny bierzecie jakies witaminy, poza kwasem foliowym? Bralyscie go juz przed ciąża?
Ja biore ten femibion 0 i w sumie nie wiem w koncu czemu nie "1" niby ze zelazo ale w nim nie ma xP tak mi kazala gin wiec tak biore no i magnez na noc ale to od kilku lat biore

No i luteine 3x dziennie

Do góry