reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
[emoji1]
Screenshot_20180710-111710.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180710-111710.jpg
    Screenshot_20180710-111710.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 228
Kochana ovarin reguluje hormony bo ma same dobre wit czyli wit D , wit z grypy b kwas foliowy . Ja konsultowałam z moja i powiedziała ze nie widzi przeciwwskazań tym bardziej ze nie mogę wit z jodem

Ja poczekam na wizyte i zobacze co moj gin powie. Ale ovarin juz schowany i pewnie jak wszystko bedzie dobrze to z checia oddam go innej staraczce :D

4t4d 116mIu
4t6d 326mIu
5t1d 824mIu
Nie tyle chodzi o wartosc bo to zalezy od tego kiedy doszlo do zagniezdzenia, ale o przyrosty.
W ciazy bezzarodkowej gdy badalam pierwsza bete to byla cos ponad 400 a po 48h cos ponad 600. Potem juz nie badalam.

Ja jutro będę powtarzać bo moja ze wczoraj była 9092 i zobaczę czy rośnie

reklama
Jak Om 09.06 to bedzie 4t4d.

Podałam bieżący tydzień a nie zakończone :) tak jak się mówi. Jak ktoś cię zapyta w którym tygodniu jesteś to nie powiesz zakończyłam 4 tygodnie i teraz jest 4 dzień, tylko powiesz że zaczął Ci się 5 tydzień i akurat jest 4 dzień :) a przynajmniej tak mi się wydaje :)

Do góry