reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
HALO HALO
MAMY OSOBNY WĄTEK [emoji3]
Gdzie ?
Kochana ovarin reguluje hormony bo ma same dobre wit czyli wit D , wit z grypy b kwas foliowy . Ja konsultowałam z moja i powiedziała ze nie widzi przeciwwskazań tym bardziej ze nie mogę wit z jodem
Ja poczekam na wizyte i zobacze co moj gin powie. Ale ovarin juz schowany i pewnie jak wszystko bedzie dobrze to z checia oddam go innej staraczce
Ja mamam bardzo wrażliwe i takie duże się zrobiłyA teraz pytanie za sto punktów która ma wrażliwe sutki ? Ja moich dotknąć nie mogę
tikatukatam
4t4d 116mIuA jaka masz bete i w którym tygodniu robiona ?
4t6d 326mIu
5t1d 824mIu
Nie tyle chodzi o wartosc bo to zalezy od tego kiedy doszlo do zagniezdzenia, ale o przyrosty.
W ciazy bezzarodkowej gdy badalam pierwsza bete to byla cos ponad 400 a po 48h cos ponad 600. Potem juz nie badalam.
Wczoraj , wynik dzis ale nie zdarze odebrać wiec odbiorę jutro przed wizytą u ginekologA kiedy robiłaś bete ? Kiedy wynik ?
Aneczka85_01
4t4d 116mIu
4t6d 326mIu
5t1d 824mIu
Nie tyle chodzi o wartosc bo to zalezy od tego kiedy doszlo do zagniezdzenia, ale o przyrosty.
W ciazy bezzarodkowej gdy badalam pierwsza bete to byla cos ponad 400 a po 48h cos ponad 600. Potem juz nie badalam.
Ja jutro będę powtarzać bo moja ze wczoraj była 9092 i zobaczę czy rośnie
reklama
aga1307
Początkująca w BB
Jak Om 09.06 to bedzie 4t4d.
Podałam bieżący tydzień a nie zakończone tak jak się mówi. Jak ktoś cię zapyta w którym tygodniu jesteś to nie powiesz zakończyłam 4 tygodnie i teraz jest 4 dzień, tylko powiesz że zaczął Ci się 5 tydzień i akurat jest 4 dzień a przynajmniej tak mi się wydaje
Podziel się: