reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja mam to samo.. czasem jakas chuda wedlina.

O nieeeee. Ja na sam widok uciekam ;p a corka moja uwielbiam. Dzis jadla jajecznice a ja myslalam ze zejde ;p
Ja jaja bym jadla co dzien [emoji23] ogolnie nabial ,serki wiejskie, filecika. A teraz nagle wzięło mnie na tunczyka madero z kasza taki z biedry w puszcze okraglej ,nigdy ryb nie lubialam.kiedyś mnie zemdlilo po tym a teraz jadlam jak nawiedzona

Ja jaja bym jadla co dzien [emoji23] ogolnie nabial ,serki wiejskie, filecika. A teraz nagle wzięło mnie na tunczyka madero z kasza taki z biedry w puszcze okraglej ,nigdy ryb nie lubialam.kiedyś mnie zemdlilo po tym a teraz jadlam jak nawiedzona
Ja to najlepiej mam tak ze naszykuje sobie bo mam mega apetyt a jak skoncze to nie jem bo mnie muli xD

Ja to jeszcze lepiej , mam smaka na coś , zjem i nagle nachodzi mnie ze to nie było to :D
Oooo to to też he he,kupiłam ostatnio lody patrze na męża że to nie to więc oddałam mu te lody i poszłam po następne [emoji23][emoji23]
Ogólnie przypuszczałam, że się udało już jakieś 10 dni po owulacji no i potem papierosy zaczęły smakować samą spalenizną he he. Więc jak już papierosy źle smakowały to już wiedziałam co się święci.

Oooo to to też he he,kupiłam ostatnio lody patrze na męża że to nie to więc oddałam mu te lody i poszłam po następne [emoji23][emoji23]
Ogólnie przypuszczałam, że się udało już jakieś 10 dni po owulacji no i potem papierosy zaczęły smakować samą spalenizną he he. Więc jak już papierosy źle smakowały to już wiedziałam co się święci.

Ale ja to zjadam najpierw i twierdze ze jednak to nie to na co miałam ochotę :D

reklama
Do góry