He he he heAle ja to zjadam najpierw i twierdze ze jednak to nie to na co miałam ochotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he he heAle ja to zjadam najpierw i twierdze ze jednak to nie to na co miałam ochotę
Ten tuńczyk byl w dniu w ktorym mialam miec miesiączke i to mnie zaskoczylo,ze tak smakuje, w tej rybce jest 25% rybki reszta to kasza i warzywa. Jedni twierdzą ze z rozsadkiem nic nie zaszkodzi. Tak jak mowia ze wątróbki nie wolno,a nie którzy lekarze zalecają,bo żelazo. Szkoda,ze nas jeszcze nie zatwierdzili nikt sie nie odzywa, bo bysmy wątek zrobili co jesc w ciąży a co nietuńczyka w ciąży w ogóle nie można ze względu na wysoki poziom rtęci
Dziewczyny bierzecie jakies witaminy, poza kwasem foliowym? Bralyscie go juz przed ciąża?
Hej
A w który tyg. Jesteś ? Bo mamy podobny wynik z tym ze ja mam 662 a jestem początek 6 tyg. A bete robilam pod koniec 5 tygi się martwię, ze to mało, bo jestem juz po przejściach
Ja brałam i biorę tylko kwas foliowyDziewczyny bierzecie jakies witaminy, poza kwasem foliowym? Bralyscie go juz przed ciąża?