reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
tuńczyka w ciąży w ogóle nie można ze względu na wysoki poziom rtęci
Ten tuńczyk byl w dniu w ktorym mialam miec miesiączke i to mnie zaskoczylo,ze tak smakuje, w tej rybce jest 25% rybki reszta to kasza i warzywa. Jedni twierdzą ze z rozsadkiem nic nie zaszkodzi. Tak jak mowia ze wątróbki nie wolno,a nie którzy lekarze zalecają,bo żelazo. Szkoda,ze nas jeszcze nie zatwierdzili nikt sie nie odzywa, bo bysmy wątek zrobili co jesc w ciąży a co nie

Ale Wy macie smaki :) ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych zachcianek i żeby coś mnie odrzucili też nie. Teraz mam nadzieję też tak zostanie. Za to węch mam tak czuły ze jak w pracy ktoś je mandarynke to czuję to 3 pokoje dalej ;) czuję się jak pies z super powonieniem :D

Hej
A w który tyg. Jesteś ? Bo mamy podobny wynik z tym ze ja mam 662 a jestem początek 6 tyg. A bete robilam pod koniec 5 tygi się martwię, ze to mało, bo jestem juz po przejściach :(

Z obliczeń wychodzi, że 5 tydz. dzień 4 :) czyli beta zrobiona 5 tydz. dzień 3.
Okres ostatni miałam 09.06 i u mnie trwa zawsze 7 dni a cykle mam 29 dniowe :)
To moja pierwsza ciąża, wiec nie wiem jaki wynik powinien być [emoji23][emoji85]

reklama
Do góry