Jaką miałaś bete ?Jestem juz po wizycie okazało się , że za szybko robiłam betę i ginekolog mnie jeszcze raz na nią wysłała.. wizyta w środę teraz i zobaczymy co dalej
reklama
21 czerwca miałam 9.3 a 23 czerwca 59.4Jaką miałaś bete ?
Aneczka85_01
Fanka BB :)
No to razem poczekamy bo ja tez w czwartek mam wizytę na której się okaże czy jest ok , czekamy na zarodek z serduszkiemWitam i trzymam kciuki za wizytę
Oj ja tez ciagle sie stresuje boje sie powtórki wczoraj wiecej pochodzilam i raz mialam brązowe brudzenie moze minimalne ale stres powrócił. Już bym chciala czwartek (mam wizyte i usg ) zeby wiedzieć czy ciaza rozwija sie prawidlowo.
A z przyjemniejszych rzeczy to za raz jade po dzieci na pociag wracaja z koloni
A Ty w którym tyg jesteś?No to razem poczekamy bo ja tez w czwartek mam wizytę na której się okaże czy jest ok , czekamy na zarodek z serduszkiem
Ja mialam w piatek 31.7 a ciekawe ile teraz bede miec dzis wynik kolo 18. Podejrzewam,ze tez masz wczesna ciążę i zaszlas przed @ jak ja. A kiedy mialas ostatnia miesiączke?21 czerwca miałam 9.3 a 23 czerwca 59.4
aga6
Fanka BB :)
No to faktycznie bardzo szybko zrobilas czekamy wiec do srody!21 czerwca miałam 9.3 a 23 czerwca 59.4
Sam wynik robiłam 5 dni przed terminem planowanej @ ostatnia miałam 28 mają myślałam , że jakoś wszystko szybciej pojdzie i juz w tym tygodniu usg będę mieć a tu niciJa mialam w piatek 31.7 a ciekawe ile teraz bede miec dzis wynik kolo 18. Podejrzewam,ze tez masz wczesna ciążę i zaszlas przed @ jak ja. A kiedy mialas ostatnia miesiączke?
Sam wynik robiłam 5 dni przed terminem planowanej @ ostatnia miałam 28 mają myślałam , że jakoś wszystko szybciej pojdzie i juz w tym tygodniu usg będę mieć a tu nici
Ja mialam 5 czerwca, ale wiem ze wczensiej nie zaszlam, bo dopiero 24 czerwca byl bez zabezpieczenia i juz w lipcu nie dostalam
Ja zaczynałam od 1421 czerwca miałam 9.3 a 23 czerwca 59.4
reklama
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Jej tyle wiadomości!! Trzymam kciuki za wszystkie bety ja też z tych śpiący h i dopiero wstaje... I za jakąś godzinkę może na bete
Podziel się: