reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U mnie według kalendarzu wychodzi poczecie 21 czerwca, ale wiem ze byl to 24 czerwiec hehe wiec termin powinnam miec na 16 marca , pisze że aktualnie jestem w 5 tygodniu,ale maks 4 tydzien. Nie rozumiem tych przelicznikow, bo tak czy tak ciążę licza od dnia miesiączki, bo jesli zaszlam dwa tygodnie temu a mam czwarty tydzień ,czyli za dwa tygodnie mozliwe ,ze bedzie coś widac?

Sam wynik robiłam 5 dni przed terminem planowanej @ ostatnia miałam 28 mają :) myślałam , że jakoś wszystko szybciej pojdzie i juz w tym tygodniu usg będę mieć a tu nici

Nie miałaś usg? Policzyłam sobie i zaczynasz już 7 tydzień, ja bym już się za serduszkiem w tym czasie rozglądała. Ale jak dobrze wyczytałam, w środę kolejna wizyta, tak?

U mnie według kalendarzu wychodzi poczecie 21 czerwca, ale wiem ze byl to 24 czerwiec hehe wiec termin powinnam miec na 16 marca , pisze że aktualnie jestem w 5 tygodniu,ale maks 4 tydzien. Nie rozumiem tych przelicznikow, bo tak czy tak ciążę licza od dnia miesiączki, bo jesli zaszlam dwa tygodnie temu a mam czwarty tydzień ,czyli za dwa tygodnie mozliwe ,ze bedzie coś widac?

Ja właśnie kończę 4 tydzień i planuję umówić się na dokładnie za 2 tygodnie. Ja tam liczę nawet na serduszko pod koniec 6 tygodnia. :D Czy może zbyt optymistyczna jestem?.. :|

Ja właśnie kończę 4 tydzień i planuję umówić się na dokładnie za 2 tygodnie. Ja tam liczę nawet na serduszko pod koniec 6 tygodnia. :D Czy może zbyt optymistyczna jestem?.. :|
Ja mialam w 6 tygodniu kiedys pamietam, bo bralam od razu l4,ale jesli nie będzie to nic ma czas nawet do 8 tygodnia

Wszystko jest możliwe :D ale jakby się nie udało to wiesz daj wam czas :) mi ustawiła kolejna wizytę w 8tyg. Także być albo nie być :)

Ja też lubie pospac ale do roboty muszę chodzić [emoji2]
Z jednej strony też bym chciała do pracy. Może w sierpniu wrócę jak się wszystko wyklaruje z bejbim. :) plamienia się skończyły. Trwały w sumie tydzień. Mierne nasilone... Także mam nadzieję że to ta opcja plamienia w czasie oczekiwanej miesiączki. Zobaczymy

Ja od ponad tygodnia leżę w łóżku i okropnie się nudzę , chce do pracy chociaż na pare tygodni . Ja dostałam l4 odrazu jak zaczęłam plamić bo krwiaczek się zrobił i nie mogę zadlugo siedzieć

reklama
Do góry