reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ja chodzę na nfz.
Nie umiem tego pojąć Ci co bardzo pragną dzidziusia to albo niemogą albo problemy w ciąży a ile jest takich osób co nie chcą a mają.....

Niby wszystko ok. Serduszko bije i jest dobrze widoczne, nic sie nie odkleja, zadnych krwiakow nie ma.. jakas stara krew musiala po prostu teraz splynąć. Mam brac tą luteine i byc dobrej mysli. I wziela tylko 50 zl.

Niby wszystko ok. Serduszko bije i jest dobrze widoczne, nic sie nie odkleja, zadnych krwiakow nie ma.. jakas stara krew musiala po prostu teraz splynąć. Mam brac tą luteine i byc dobrej mysli. I wziela tylko 50 zl.
Super Aga!!! Dobrze ze poszłaś no i spoko że wzięła mniej.

ja chodzę na nfz.
Nie umiem tego pojąć Ci co bardzo pragną dzidziusia to albo niemogą albo problemy w ciąży a ile jest takich osób co nie chcą a mają.....
Monia nie ma sensu się nad tym zastanawiać. Życie niestety nie jest sprawiedliwe i nigdy nie będzie. Będzie dobrze.

to super że wszystko dobrze :) a który masz tydzień?

[emoji7][emoji7]

dziewczyny u mnie sytuacja niepewna nie wiadomo czy ciąża się utrzyma czy poronię. Wczoraj jak byłam w wc to na papierze krew....poźniej juz ok a dziś rano już ciemne. rano byłam u gina i zwiększył mi duphaston do 3x1 powiedział ze na tym etapie nic więcej zrobić nie idzie i nie wiadomo co będzie dalej ;(
MONIA co możesz zrobić to odpoczywać. Bierz leki. Nie jest powiedziane że stracisz... Na czytałam się tyle forów... I każda kobieta naprawdę jest inna. Jedne krwawia świeża krwią... Inne brunatne... A sporo z takich co krwawia to ciąża przetrwa. Także trzymamy kciuki. Ja już 5 dzień plamę na brązowo. Bardzo się boję ale jestem pozytywnie nastawiona. Biorę leki. Dobrze jem. Dużo leżę :) głową do gory

@agracka07 ja biorę tylko kwas foliowy. Później pewnie dokupie tylko jod, witD i DHA

Za to ja patrzę na rekomendacje MamyGinekeolog bo ina nie pojleca zadnych suplementów, zadnej konkretnej firmy nie podaje, ona nie reklamuje. Jedynie pokazuje rekomendacje aktualne.
Mi też gin poleciła dha, jod, wid d, mg, kW foliowy także kupiłam preparat mama dha. :)

reklama
Do góry