aga6
Fanka BB :)
No wizyta z usg tyle kosztuje u niej. 180 dokladnieTeż bym poszła sprawdzić. A co do ceny uważam że sporo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wizyta z usg tyle kosztuje u niej. 180 dokladnieTeż bym poszła sprawdzić. A co do ceny uważam że sporo.
Super Aga!!! Dobrze ze poszłaś no i spoko że wzięła mniej.Niby wszystko ok. Serduszko bije i jest dobrze widoczne, nic sie nie odkleja, zadnych krwiakow nie ma.. jakas stara krew musiala po prostu teraz splynąć. Mam brac tą luteine i byc dobrej mysli. I wziela tylko 50 zl.
Monia nie ma sensu się nad tym zastanawiać. Życie niestety nie jest sprawiedliwe i nigdy nie będzie. Będzie dobrze.ja chodzę na nfz.
Nie umiem tego pojąć Ci co bardzo pragną dzidziusia to albo niemogą albo problemy w ciąży a ile jest takich osób co nie chcą a mają.....
to super że wszystko dobrze a który masz tydzień?Niby wszystko ok. Serduszko bije i jest dobrze widoczne, nic sie nie odkleja, zadnych krwiakow nie ma.. jakas stara krew musiala po prostu teraz splynąć. Mam brac tą luteine i byc dobrej mysli. I wziela tylko 50 zl.
[emoji7][emoji7]Niby wszystko ok. Serduszko bije i jest dobrze widoczne, nic sie nie odkleja, zadnych krwiakow nie ma.. jakas stara krew musiala po prostu teraz splynąć. Mam brac tą luteine i byc dobrej mysli. I wziela tylko 50 zl.
MONIA co możesz zrobić to odpoczywać. Bierz leki. Nie jest powiedziane że stracisz... Na czytałam się tyle forów... I każda kobieta naprawdę jest inna. Jedne krwawia świeża krwią... Inne brunatne... A sporo z takich co krwawia to ciąża przetrwa. Także trzymamy kciuki. Ja już 5 dzień plamę na brązowo. Bardzo się boję ale jestem pozytywnie nastawiona. Biorę leki. Dobrze jem. Dużo leżę głową do gorydziewczyny u mnie sytuacja niepewna nie wiadomo czy ciąża się utrzyma czy poronię. Wczoraj jak byłam w wc to na papierze krew....poźniej juz ok a dziś rano już ciemne. rano byłam u gina i zwiększył mi duphaston do 3x1 powiedział ze na tym etapie nic więcej zrobić nie idzie i nie wiadomo co będzie dalej ;(
Mi też gin poleciła dha, jod, wid d, mg, kW foliowy także kupiłam preparat mama dha.@agracka07 ja biorę tylko kwas foliowy. Później pewnie dokupie tylko jod, witD i DHA
Za to ja patrzę na rekomendacje MamyGinekeolog bo ina nie pojleca zadnych suplementów, zadnej konkretnej firmy nie podaje, ona nie reklamuje. Jedynie pokazuje rekomendacje aktualne.
Wg om 6+2;-)to super że wszystko dobrze a który masz tydzień?