Ale wspaniale! GratulujeZatem pomału się zbieram po tej wizycie, bo jeszcze sama nie wierzę w to co usłyszałam i od kilku godzin zbieram się do napisania wiadomości. Lekarz powiedział, że termin jest na 5 marca, czyli według moich wyliczeń nie ma dużej pomyłki, ale wątpię, abym urodziła wtedy, gdyż na USG wyszły dwa zarodki. Co prawda, jeszcze nie ma serduszek, ale samo to jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem.
@Ann_
W ostatnich ciążach czułam się dobrze, pracowałam nawet do ostatnich dni. Jednak najgorszej było chyba z Jerzym; miałam nudności, było mi okropnie duszno i raz nawet zasłabłam, ale ostatecznie; wszystko szybko przeszło.
reklama
Ann_
Fanka BB :)
@nata$za88 Też słyszałam o tym soku z pokrzywy. Chyba sobie to poszukam jak będę w Polsce. A wiesz jakie ilości trzeba pić? Muszę się o to dopytać lekarza.
Semifreddo
Aktywna w BB
U mnie totalny spadek sił. Co wstanę to mam czarno przed oczami i krew mi odpływa z rąk, drętwieją. Leżę cały dzień a leżenie i nic-nie-robienie jest dla mnie największą karą. Lekkie nudności ale nie przeszkadzają mi w absolutnym głodzie. Na szczęście marzą mi się pomidory i awokado
Kayah
@Ann mieszkam w Chicago. 7h roznicy czasu, dlatego mnie akurat nie ma kiedy najwiecej piszecie
@Halszka gratuluje[emoji5] podwojne szczescie
@Nata$za a przypomnij na kiedy masz termin wedlug om? U mnie wedlug owulacji to 4 marca wiec prawie sie pokrywaja. Zobaczymy co pierwsze usg pokaze
Jesli nie mam jeszcze terminu wg usg to mam juz podawac dane do tabelki, czy jeszcze zaczekac?
@Nata$za a przypomnij na kiedy masz termin wedlug om? U mnie wedlug owulacji to 4 marca wiec prawie sie pokrywaja. Zobaczymy co pierwsze usg pokaze
Jesli nie mam jeszcze terminu wg usg to mam juz podawac dane do tabelki, czy jeszcze zaczekac?
Kayah super opowiedz coś o życiu tam@Ann mieszkam w Chicago. 7h roznicy czasu, dlatego mnie akurat nie ma kiedy najwiecej piszecie
..chyba coś pomyliłas z data z marca ?
Ann a Ty skąd jesteś? Pokrzywa ma same dobre właściwości pytanie tylko jak kupić tą dobrą@nata$za88 Też słyszałam o tym soku z pokrzywy. Chyba sobie to poszukam jak będę w Polsce. A wiesz jakie ilości trzeba pić? Muszę się o to dopytać lekarza.
reklama
Kayah
Martenika ale co pomylilam? Chodzilo mi o to ze z om mam 6 marca a z owulacji 4 marca wiec prawie sie pokrywaja te daty. Przepraszam jesli niejasno napisalam[emoji5]
Co do zycia tutaj, to nie wiem co tak ogolnie moge napisac. Moze po prostu pytaj o jakies konkretne rzeczy. Zyje sie dobrze. Na pewno system ubezpieczeniowy jest do bani. Mam ubezpieczenie a i tak za wszystko musze placic. Troche mnie przeraza koszt calej ciazy i porodu, ale jakos damy rade[emoji5]
Co do zycia tutaj, to nie wiem co tak ogolnie moge napisac. Moze po prostu pytaj o jakies konkretne rzeczy. Zyje sie dobrze. Na pewno system ubezpieczeniowy jest do bani. Mam ubezpieczenie a i tak za wszystko musze placic. Troche mnie przeraza koszt calej ciazy i porodu, ale jakos damy rade[emoji5]
Podziel się: