reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mam dzisiejsza betę, prawie 4.000, przyrost tylko 88% :(
Martwi mnie, ze nie 100% ale wciąż w normie, do tego ten okresowy brzuch...
Ehhh ja chyba oszaleje, mowie Wam dziewczyny, skończę w wariatkowie! Bety juz nie robię, chyba ze lekarz każe
Juz odpusc tą bete!
Bol okresowy to i ja mam. To normalne

Też myślę że lepiej odpuścić już robienie bety. Tylko się stresujesz. Nie ma okresu to jest dobrze. Myśl że będzie dobrze i tyle. Nie może być inaczej [emoji9]

Mam dzisiejsza betę, prawie 4.000, przyrost tylko 88% :(
Martwi mnie, ze nie 100% ale wciąż w normie, do tego ten okresowy brzuch...
Ehhh ja chyba oszaleje, mowie Wam dziewczyny, skończę w wariatkowie! Bety juz nie robię, chyba ze lekarz każe
Mnie też brzuch boli.. Ale co... Robimy co mozemy :) musi być ok. Bety też już nie badam żeby niepotrzebnie się nie martwić. 88%to piękny przyrost! . Wizyta dopiero za 2.5 tyg. Jakoś przeżyjęmy... Naprawdę trzeba być dobrej myśli :)

Dzieki dziewczyny za mentalnego kopniaka w tyłek, nie przejmować sie i dotrwać do wizyty to mój cel ;)
Betę zrobiłam bo lekarka jeszcze kazała zerknąć na przyrost po 48, wiec zrobiłam w sobotę i dzis, sama mam juz siebie dość [emoji14]
Proszę mi tu zaraz napisać, która ma najbliższą wizytę i za kogo trzymać kciuki? :) I mówiłyście juz rodzince?
Ja mam w czwartek o 18.00. Wie tylko mąż. Nie wiem kiedy powiem za 2 tygodnie jade do mamy i chciałabym ale jeszcze nie wiem

A my się nie chwalimy rodzinie. Trzecie dziecko tonjakoes nie mam parcia, żeby już się pochwalić. Jedziemy na koniec sierpnia do Polski na wesele i urlop to będzie już 13-14 tygodni to może damy im znać [emoji6] do mojej pierwszej wizyty 2 tygodnia jeszcze. Pozytywne myślenie i jakoś będzie dobrze.

reklama
Dzieki dziewczyny za mentalnego kopniaka w tyłek, nie przejmować sie i dotrwać do wizyty to mój cel ;)
Betę zrobiłam bo lekarka jeszcze kazała zerknąć na przyrost po 48, wiec zrobiłam w niedziele i dzis, sama mam juz siebie dość :p
Proszę mi tu zaraz napisać, która ma najbliższą wizytę i za kogo trzymać kciuki? :) I mówiłyście juz rodzince?
Ja musialam powiedziec w pracy.. no bo L4 a ze pracuje blisko rodzinki i czesto mnie odwiedzali w pracy to musialam powiedziec zeby nie dowiedzieli sie od ktorejs z kolezanek bo kiepsko by tak bylo ;p

Do góry