reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mam dzisiejsza betę, prawie 4.000, przyrost tylko 88% :(
Martwi mnie, ze nie 100% ale wciąż w normie, do tego ten okresowy brzuch...
Ehhh ja chyba oszaleje, mowie Wam dziewczyny, skończę w wariatkowie! Bety juz nie robię, chyba ze lekarz każe
Juz odpusc tą bete!
Bol okresowy to i ja mam. To normalne

Też myślę że lepiej odpuścić już robienie bety. Tylko się stresujesz. Nie ma okresu to jest dobrze. Myśl że będzie dobrze i tyle. Nie może być inaczej [emoji9]

Mam dzisiejsza betę, prawie 4.000, przyrost tylko 88% :(
Martwi mnie, ze nie 100% ale wciąż w normie, do tego ten okresowy brzuch...
Ehhh ja chyba oszaleje, mowie Wam dziewczyny, skończę w wariatkowie! Bety juz nie robię, chyba ze lekarz każe
Mnie też brzuch boli.. Ale co... Robimy co mozemy :) musi być ok. Bety też już nie badam żeby niepotrzebnie się nie martwić. 88%to piękny przyrost! . Wizyta dopiero za 2.5 tyg. Jakoś przeżyjęmy... Naprawdę trzeba być dobrej myśli :)

Dzieki dziewczyny za mentalnego kopniaka w tyłek, nie przejmować sie i dotrwać do wizyty to mój cel ;)
Betę zrobiłam bo lekarka jeszcze kazała zerknąć na przyrost po 48, wiec zrobiłam w sobotę i dzis, sama mam juz siebie dość [emoji14]
Proszę mi tu zaraz napisać, która ma najbliższą wizytę i za kogo trzymać kciuki? :) I mówiłyście juz rodzince?
Ja mam w czwartek o 18.00. Wie tylko mąż. Nie wiem kiedy powiem za 2 tygodnie jade do mamy i chciałabym ale jeszcze nie wiem

A my się nie chwalimy rodzinie. Trzecie dziecko tonjakoes nie mam parcia, żeby już się pochwalić. Jedziemy na koniec sierpnia do Polski na wesele i urlop to będzie już 13-14 tygodni to może damy im znać [emoji6] do mojej pierwszej wizyty 2 tygodnia jeszcze. Pozytywne myślenie i jakoś będzie dobrze.

reklama
Dzieki dziewczyny za mentalnego kopniaka w tyłek, nie przejmować sie i dotrwać do wizyty to mój cel ;)
Betę zrobiłam bo lekarka jeszcze kazała zerknąć na przyrost po 48, wiec zrobiłam w niedziele i dzis, sama mam juz siebie dość :p
Proszę mi tu zaraz napisać, która ma najbliższą wizytę i za kogo trzymać kciuki? :) I mówiłyście juz rodzince?
Ja musialam powiedziec w pracy.. no bo L4 a ze pracuje blisko rodzinki i czesto mnie odwiedzali w pracy to musialam powiedziec zeby nie dowiedzieli sie od ktorejs z kolezanek bo kiepsko by tak bylo ;p

Do góry