reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Aga no właśnie [emoji86] a ja np w każdej ciąży miałam anemie lub na granicy i pewien czas musiałam łykać żelazo, choć nie bardzo mi się to podoba. Będę próbować dostarczyć jak najwięcej w produktach, bo moja z zmora byly zaparcia w ciąży. Najgorsza moja przypadłość w ciąży [emoji26] oby mnie tym razem nie dopadło.
Ja tez mialam anemie. Bralam od poliwy ciazy tardyferon bo az mdlałam. Tez niemilo wspominam.. zaparcia non stop -.- i powiem Ci ze sok z pokrzywy i herbata z pokrzywy duzo mi pomogły na tą anemię

reklama
Zatem pomału się zbieram po tej wizycie, bo jeszcze sama nie wierzę w to co usłyszałam i od kilku godzin zbieram się do napisania wiadomości. Lekarz powiedział, że termin jest na 5 marca, czyli według moich wyliczeń nie ma dużej pomyłki, ale wątpię, abym urodziła wtedy, gdyż na USG wyszły dwa zarodki. Co prawda, jeszcze nie ma serduszek, ale samo to jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem.

@Ann_
W ostatnich ciążach czułam się dobrze, pracowałam nawet do ostatnich dni. Jednak najgorszej było chyba z Jerzym; miałam nudności, było mi okropnie duszno i raz nawet zasłabłam, ale ostatecznie; wszystko szybko przeszło.
Nono ;) to moze będzie podwojne szczescie :)

Zatem pomału się zbieram po tej wizycie, bo jeszcze sama nie wierzę w to co usłyszałam i od kilku godzin zbieram się do napisania wiadomości. Lekarz powiedział, że termin jest na 5 marca, czyli według moich wyliczeń nie ma dużej pomyłki, ale wątpię, abym urodziła wtedy, gdyż na USG wyszły dwa zarodki. Co prawda, jeszcze nie ma serduszek, ale samo to jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem.

@Ann_
W ostatnich ciążach czułam się dobrze, pracowałam nawet do ostatnich dni. Jednak najgorszej było chyba z Jerzym; miałam nudności, było mi okropnie duszno i raz nawet zasłabłam, ale ostatecznie; wszystko szybko przeszło.
O jaa... Ja wstępnie. Tez mam na 5!!super :) gratulacje. Co 2 skarby to nie jeden :D

@Halszka_00 Wow, ale będzie wesoło w domu [emoji7][emoji7]

@Kayah gdzie mieszkacie? Mi tez lekarz pobiera probki do badan u siebie w gabinecie i tylko jak coś nie tak to mi daje recepty [emoji6]

Ja dziś po pobudza miałam krwotok z nosa. Wiecie czego może mi brakować? Ogarnięcie temat? Do giną idę dopiero 16 lipca. Może witamina K?
W ciąży podobno zdarzaja się krwawienia z nosa ale gdyby sie to codziennie powtarzalo poszlabym wcześniej do lekarza

@Ann_
Halszka gratulacje! Mam nadzieję ze niedługo wyjdziesz z szoku. Będzie dobrze!

Przypominam, że z tabelką to do mnie :laugh2:
- Login
- Imię mamy
- wiek mamy
- data OM
- data USG
- Płeć (uzpełnimy później)
- Imiona Rodzeństwa

reklama
Do góry