monia_l
Wrześniowe mamy'07
To najważniejsze ze nie krew mysle ze to nie powinno to być nic zlego jak by byla krew to inaczejNie to był taki mały skrzep śluzu bardzo kleisty I mały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To najważniejsze ze nie krew mysle ze to nie powinno to być nic zlego jak by byla krew to inaczejNie to był taki mały skrzep śluzu bardzo kleisty I mały
Tylko dwa lata temu? Ja 11 lat, o smile nie słyszałam, doczytam.Smile, z czystym sercem polecam, 2 lata juz bez okularów
Pytanie, ile piła ... Bo nie kieliszek raz...Ja akurat mam przypadek w rodzinie gdzie kobieta pila alkohol,a teraz jej syn jest nadpobudliwy i ma symptomy takiego dziecka jak z FAS dla tego mnie to razi.
Ubierz jakiś sweterek [emoji6] u nas wczoraj było zimniej, dzisiaj lepiej, a ja drugi dzień walczę z bólem głowy !!!Jeeej. My dzis na chrzciny idziemy a taka zimnica -.- 12/14 stopni ma byc a ja letnie ciuchy przygotowalam ;d corce dorzuce rajstopy i kurtke przejsciową a sama to chyba zamarzne w cienkiej marynarce ;p
Jednak te pieniadze i dorzucilam ramke na zdjęcie.Ubierz jakiś sweterek [emoji6] u nas wczoraj było zimniej, dzisiaj lepiej, a ja drugi dzień walczę z bólem głowy !!!
A na co w końcu zdecydowałaś się żeby dać?