reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
No ja też myślę że garstka a reszta to dla wygody. Oczywiście jeśli chodzi o psychiatrę. A mój mąż powiedział że jak ktoś ma takie jazdy i zaświadczenie od psychiatry to powinni zrobić cc i od razu dziecko zabrać bo wariatka hehe głupi.
Nie koniecznie musza być chore moze byc tak,ze po sn mozesz dostac do glowy, malo jest takich przypadków, nie ktore po porodzie morduja dzieci,albo maja chec zabić siebie dla mnie to nie śmieszny temat jesli naprawde ktoś ma leki i nie wymysla. W tych czasach jeszcze taka dzidz jak ktos chodzi do psychologa czy psychiatry to jest uważany za nienormalnego, a co w tym dziwnego,ze pragnie pomocy

reklama
Ja już padnieta. Właśnie wróciłam z zakupów. Jutro urodziny córki na 16osob plus 2jka dzieci. Mam nadzieje że bede sie czuła w miarę. Ale roboty trochę jutro mam z żarciem i sprzątaniem. Chociaż sprzątać każe mężowi.[emoji12]

Nie koniecznie musza być chore moze byc tak,ze po sn mozesz dostac do glowy, malo jest takich przypadków, nie ktore po porodzie morduja dzieci,albo maja chec zabić siebie dla mnie to nie śmieszny temat jesli naprawde ktoś ma leki i nie wymysla. W tych czasach jeszcze taka dzidz jak ktos chodzi do psychologa czy psychiatry to jest uważany za nienormalnego, a co w tym dziwnego,ze pragnie pomocy
On mi powiedział żebym nie szła bo jeszcze dziecko zabiorą. Ale to zażartował. Ja uważam że tacy lekarze są potrzebni i to bardzo. Moja ciotka po jednym porodzie rok leżała w szpitalu i się leczyla bo miała taka depresję. A dziecko z babcia i ojcem. Mimo tego urodziła kolejne i już było ok są różne przypadki

On mi powiedział żebym nie szła bo jeszcze dziecko zabiorą. Ale to zażartował. Ja uważam że tacy lekarze są potrzebni i to bardzo. Moja ciotka po jednym porodzie rok leżała w szpitalu i się leczyla bo miała taka depresję. A dziecko z babcia i ojcem. Mimo tego urodziła kolejne i już było ok są różne przypadki
No dokładnie tak. Ja tam czekam czas pokaże ma nadzieję,ze lekarze podejma dobra decyzje, bo co widze w tv to mnie przeraza

To nie wiem jak ja szukam bo u mnie w żadnym punkcie w Olsztynie nie pokazuje.
Nie do końca wiem, jak ta wyszukiwarka działa na stronie, ale jak szukam po konkretnych placówkach, to pokazuje badania, które można kupić online. Może tego badania nie można wykupić online, nie wiem. Bo jak sprawdzam katalog badań na ich stronie to Pappa mają. Najlepiej by było zadzwonić.
Sprawdź też tą diagnostykę - widzę, że w Olsztynie 4 placówki są.

Ja widzę w tym to złego, że ja jestem gorsza dlatego, że żyje w małżeństwie. Często z mężem żartujemy, że powinniśmy się rozwieść, bo w każdej kategorii jesteśmy za przeproszeniem w tyłek kopani niż pary żyjące w konkubinacie.
Nie chodzi już tylko o 500+ ale szereg innych dotacji które będą takiej kobiecie nieuczciwie przysługiwać z tytułu fałszywie zaniżonych dochodów. Nawet w głupim naborze do przedszkola są dodatkowe punkty za bycie samotną matką i super bo tak powinno być, ale powinna też być jakaś weryfikacja.

Ale takie mamy realia. Im szybciej się z tym oswoisz tym zdrowiej. Po co się denerwować?

Ja gdybym mogła to bym chciała takie pieniążki dla dziecka. Nie mogę i muszę sobie radzić. Koniec...
A gdybym mogła figurowac jako samotna matka to bym tez korzystała A dlaczego nie? Tyle przekretow jest jesli chodzi o VAT to Państwo by nie zbiednialo o kasę dla mojego dziecka. Nie mogę tak zrobić i tyle..

Nie lubię jak ktoś tak wylewa żale jak nie ma na to wplywu... no nie da się to się nie da...

Ale takie mamy realia. Im szybciej się z tym oswoisz tym zdrowiej. Po co się denerwować?

Ja gdybym mogła to bym chciała takie pieniążki dla dziecka. Nie mogę i muszę sobie radzić. Koniec...
A gdybym mogła figurowac jako samotna matka to bym tez korzystała A dlaczego nie? Tyle przekretow jest jesli chodzi o VAT to Państwo by nie zbiednialo o kasę dla mojego dziecka. Nie mogę tak zrobić i tyle..

Nie lubię jak ktoś tak wylewa żale jak nie ma na to wplywu... no nie da się to się nie da...

Ależ ja oswojona z tym jestem i nikogo za takie pobieranie pieniędzy nie zlinczuje, co nie znaczy, że nie mogę mieć swojego zdania na ten temat. Po prostu argumentacja typu "wszyscy kradną to i ja skorzystam" do mnie nie przemawia.
Brak krytyki tylko dlatego, że nie mogę czegoś zmienić też nie uważam za zdrowy.

reklama
Do góry