aga6
Fanka BB :)
Mi minely troche. Wiecej pije. Jak sie wznowią to bede myslec xPI jestem głupia nie wiem czy brać pozniej sie mecze strasznie ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi minely troche. Wiecej pije. Jak sie wznowią to bede myslec xPI jestem głupia nie wiem czy brać pozniej sie mecze strasznie ehh
A co to za problem, żeby leczyć się w ciąży?Ja nie powiedzialam ze sa sluszne. Ale duzo dziewczyn ma naprawde duze leki przed porodem sn i co? Miala brac leki i leczyc sie na to przed ciaza? Te lęki pojawiaja sie najczesciej jak juz jestesmy w ciąży.
Ja w ciąży z synem nie miałam leków myslalam,ze urodze sn, jednak lekarz nastraszyl mnie,ze duzy plod,tylo zgiecie, krzywy kręgosłup, tyle poronien i lyzeczkowan i zrobil mi cc, a teraz sama nie wiem niby staram sie o tym nie myśleć,ale przeraza mnie wizja,ze moglaby mi macica peknac, mam juz syna i boje sie,ze zejde z tego swiata przy porodzie takie durne mysli mam ,ze szokJa nie powiedzialam ze sa sluszne. Ale duzo dziewczyn ma naprawde duze leki przed porodem sn i co? Miala brac leki i leczyc sie na to przed ciaza? Te lęki pojawiaja sie najczesciej jak juz jestesmy w ciąży.
Nie ufam psychiatrycznym lekom w ciazy.. kazdy robi jak uwaza ;-) czasem zwykla rozmowa z lekarzem wystarczy ale lekow bym nie wziela. No i ja do niczego nie namawiam. Mowie tylko ze jak komus zalezy na cc to mu się uda.A co to za problem, żeby leczyć się w ciąży?
Która kobieta nie ma lęku przed porodem?
Ja tez dużo pije,ale ja mam problem z jelitami od 13 lat i zawsze to bylo moje utrapienie, brałam dopel Hertz tydz i masakra byla, potem przestalam i sam kwas, mowie sprobuje jeszcze raz chyba nic sie nie stanie,ze takie przerwy robie skoro to witaminyMi minely troche. Wiecej pije. Jak sie wznowią to bede myslec xP
Ja w ciąży nie wzięlabym lekow, ale rozne sa kobiety nie które naprawdę muszą brac inaczej stres szkodzi bardziej dziecku i osobie ciężarnejNie ufam psychiatrycznym lekom w ciazy.. kazdy robi jak uwaza ;-) czasem zwykla rozmowa z lekarzem wystarczy ale lekow bym nie wziela. No i ja do niczego nie namawiam. Mowie tylko ze jak komus zalezy na cc to mu się uda.
Też miałam korektę, w Warszawie i po 10 mcach poszła mi wada. Reklamacja do pół roku tylko. Zrobili mi zabieg 3 mce po porodzie, choć powinno się odczekać min.rok! Wiedzieli, że karmię piersią, że 3 mce temu miałam cesarkę. Nie, nikt mi nic nie powiedział, nawet słowem się nie zająknął. Przecież poczekałabym. Niestety, nie wiedziałam. Dawałam kiedyś 3500/oko plus kwalifikacja 250 plus leki po, dojazd i noclegi.
Nie warto było.
Mam wadę, zwapnienia i odklejanie się siatkówki. Generalnie masakra na dnie oka.
Nie. Nie drążyłam. Zaproponowali mi odpłatną korektę, ale rogowke mam cieniutką i nadwrażliwą, więc nie będę nic korygować. Mam ładne oprawki i tyle.Ojej, to wspolczuje! :-(
U mnie korekta sie udala - robilam we Wroclawiu Eyelaser Center - juz prawie 10 lat i odpukac, wszystko ok ale wlasnie nie wiem jak do konca ma sie sama korekta laserowa do porodu naturalnego... Bede musiala to jeszcze przedyskutowac z okulista i ginekoloegiem...
Nie informowali Cie, zebys odczekala z zabiegiem?
Ewidentnie wychodzi tu niekompetencja lekarzy...Probowalas z nimi na ten temat rozmawiac?
I jestem głupia nie wiem czy brać pozniej sie mecze strasznie ehh