reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Haha to mój dzis znalazł w lodowce syrop dla kobiet w ciąży i tez pytal czy jestem w ciąży i czy prawde mowie i mam mu pokazac napisane od lekarza ze jestem w ciąży..... a potem jak bylismy w rosmanie i widzial napis ze kobiety w ciąży bez kolejki to on na glos ze przeciez ja moglam isc pierwsza bo w ciąży jestem :)
Moi chłopcy wiedzą już od 3 tygodni i w sklepie zawsze odnajdują kasę z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży i krzyczą " mamo mamo ty w ciąży i musisz być bez kolejki " :sorry2::wink:

Ostatnia edycja:
dziewczyny macie ankiete do góry zagłosujcie ;) kiedy byście chciały wątek zamknięty gdzie tylko my będziemy mogły sobie pisać i nikt spoza podglądać, oczywiście marzec 2019 zostaje jako widoczny, ale tworzy się nowy wątek np. "pogaduszki" i tam możemy dyskutować na jaki temat chcemy,wtedy spisuje nicki wszystkich dziewczyn i tam są, a ktoś jak chcę dołączyć nowy piszę na marzec 2019 i po czasie też go można dodać, tak samo nasze brzuszki , czy poźniej zdjęcia dzieci mogą być w ukrytym

Ja już też po, powiem Wam , że jestem niezadowolona z tej wizyty.. doktor który robił mi usg robił takie miny, że myślałam, że coś nie tak jest z maluchem.. nic się nie odzywał tylko kręcił głową jakby było cos nie tak.. aż się bałam odezwać.. badał mnie ponad pół godziny w między czasie powiedział że ciąża żywa uff nawet nie wiecie jak mi wtedy ulzylo.. nie pasowalo mu ze dziecko bylo ruchliwe co chwilę coś burczal pod nosem.. raz mówi "jak dzisiaj każde dziecko będzie takie ruchliwe to nigdy do domu nie pojde". A byłam jako pierwsza u niego badana! Porażka.. jeszcze jak zapytałam czy wszystko w porządku to z łachy powiedział że na 80% tak i że jak chce więcej wiedzieć to mam iść zrobić dokładniejsze badania które i tak nie są stu procentowe..

Dziecko ma 5.78 cm , przyziernosc karkowa 1.3 jeśli chodzi o serduszko powiedział tylko że bije. Mam też zdj ale bardzo słabej jakości
20180822_172452.jpg
20180822_172507.jpg
20180822_172521.jpg
20180822_172521.jpg

Załączniki

• 20180822_172452.jpg
    20180822_172452.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 241
  • 20180822_172507.jpg
    20180822_172507.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 246
  • 20180822_172521.jpg
    20180822_172521.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 245
Ja już też po, powiem Wam , że jestem niezadowolona z tej wizyty.. doktor który robił mi usg robił takie miny, że myślałam, że coś nie tak jest z maluchem.. nic się nie odzywał tylko kręcił głową jakby było cos nie tak.. aż się bałam odezwać.. badał mnie ponad pół godziny w między czasie powiedział że ciąża żywa uff nawet nie wiecie jak mi wtedy ulzylo.. nie pasowalo mu ze dziecko bylo ruchliwe co chwilę coś burczal pod nosem.. raz mówi "jak dzisiaj każde dziecko będzie takie ruchliwe to nigdy do domu nie pojde". A byłam jako pierwsza u niego badana! Porażka.. jeszcze jak zapytałam czy wszystko w porządku to z łachy powiedział że na 80% tak i że jak chce więcej wiedzieć to mam iść zrobić dokładniejsze badania które i tak nie są stu procentowe..

Dziecko ma 5.78 cm , przyziernosc karkowa 1.3 jeśli chodzi o serduszko powiedział tylko że bije. Mam też zdj ale bardzo słabej jakości Zobacz załącznik 890758 Zobacz załącznik 890759 Zobacz załącznik 890760 Zobacz załącznik 890760
super , a takiego lekarza od razu bym zmieniła

reklama
Do góry