Olka-Manolka
Fanka BB :)
Ja już w poczekalni... stresuje się... mam nadzieję że zrobi mi od razu prenatalne. Ale może być trochę za wcześnie bo to 11+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to mój dzis znalazł w lodowce syrop dla kobiet w ciąży i tez pytal czy jestem w ciąży i czy prawde mowie i mam mu pokazac napisane od lekarza ze jestem w ciąży..... a potem jak bylismy w rosmanie i widzial napis ze kobiety w ciąży bez kolejki to on na glos ze przeciez ja moglam isc pierwsza bo w ciąży jestemPadlam moj syn to szpieg, uslyszal u lekarza o ciąży,a pozniej przeszukal torebke i znalazl karte ciąży i mowi,ze mam dzidziusia i klamie go [emoji23]
Przecież sie Oki od 11-13+6 woec w terminie oczywiscie jesli to termin wg usg. Moja lekarka dzis mowila ze akurat będę miała usg w 13+4 ale wg usg mam ciaze młodsza o 2 tygodnie wiec tez dobrzeJa już w poczekalni... stresuje się... mam nadzieję że zrobi mi od razu prenatalne. Ale może być trochę za wcześnie bo to 11+2
Ale spryciarz.[emoji23] to sie wydałoPadlam moj syn to szpieg, uslyszal u lekarza o ciąży,a pozniej przeszukal torebke i znalazl karte ciąży i mowi,ze mam dzidziusia i klamie go [emoji23]
Duży śliczny dzidziuśOk załapałam, rety człowiek uczy się przez całe życie
Moje Bobo
Mi kazal przyjechac 11 i 5 ale tak mi wypadło niby od 11 robia. PowodzeniaJa już w poczekalni... stresuje się... mam nadzieję że zrobi mi od razu prenatalne. Ale może być trochę za wcześnie bo to 11+2
Tez dobry agent [emoji23]Haha to mój dzis znalazł w lodowce syrop dla kobiet w ciąży i tez pytal czy jestem w ciąży i czy prawde mowie i mam mu pokazac napisane od lekarza ze jestem w ciąży..... a potem jak bylismy w rosmanie i widzial napis ze kobiety w ciąży bez kolejki to on na glos ze przeciez ja moglam isc pierwsza bo w ciąży jestem
ooo te rurki sa bardzooo słodkieKupilam sobie w Biedronce ciastka Jeżyki i rurki z kremem .... matko jakie to okropnie słodkie !!! Ale mi tego trzeba było