A co za badania?Lekarz zlecil mi badania poszlam do rodzinnego tylko jedno jest na nfz reszta platna ,to pewnie z 250zl zabule
Ja już te koszta brzydko mówiąc „zlałam”. Nie liczę już bo miesięcznie czasem i 1000zl wyszło. Trudno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co za badania?Lekarz zlecil mi badania poszlam do rodzinnego tylko jedno jest na nfz reszta platna ,to pewnie z 250zl zabule
ApttA co za badania?
Ja już te koszta brzydko mówiąc „zlałam”. Nie liczę już bo miesięcznie czasem i 1000zl wyszło. Trudno.
Przeliczylam sie 250 to za malo moze w 350 sie zmieszcze nie liczę dojazduJa mam niby nfz, a same dojazdy wyszły mi już ponad 200 :/
Co mogę to robię na refundację, tzn recepty i badania na NFZ. Niektórych niestety nie refundują.Masakra @kampina ile to prywatnie kosztuje. A potem mleczko, pieluszki, szczepienia, kosmetyki... To dopiero strzeli po kieszeni.
Vdrl chyba rodzinny wypisze skierowanieAptt
Alloprzeciwciala
Anty hcv
Anty hiv
Vdrl
Toxo igG
Toxo ig Ml
Zobaczylam cennik jedno toxo 100 zl drugie 50 a gdzie reszta pamietam,ze za hcv i hiv w tamtym roku płacilam 120zl, osiwieje 250 to za malo
Bylam i mówił,ze tylko aptt jest na nfzVdrl chyba rodzinny wypisze skierowanie
Ja bylam u lekarza i powiedzial,ze nie sa więc nie rozumiem w koncu@Adeline89 gin na nfz powinien ci te badania za free zrobic, bo sa refundowane w ciazy