reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny, dołączam do Was :) moja dzidzia ma prawie 4 cm i 10 tygodni skończone :) dzisiaj po wizycie, wszystko ok:) poza moim TSH- 3.24,ale od jutra mam brać lek. Przy takich wynikach to na wszelki wypadek, ale niech będzie :) mam 35 lat i to nasza pierwsza ciąża :)
Powodzenia dzisiaj :)

ile się człowiek namęczy... a chcą, żeby się więcej dzieci rodziło, niech dadzą normalnie kobietom w ciąży możliwość spokojnego prowadzenia, a wtedy będzie łatwiej !!!
Pozniej sie dziwia,ze tyle poronien itp jak oni nie daja szans na darmowe badania ,leki, wszystko kosztuje,czlowiek traci nadzieję ,a skladki sie odprowadza i na co to...

Informacja z internetu:
Obowiązkowe badania w ciąży laboratoryjne są bezpłatne, jeśli skierowanie na nie wystawi lekarz, który ma umowę z NFZ.

Moja lekarka nie ma kontraktu, przyjmuje jedynie prywatnie, więc nie ma możliwości by dać mi skierowanie na NFZ. Natomiast wystawiła mi zaświadczenie na jakiej podstawie przyjmuje heparynę i inne leki i z tym udałam się do lekarza rodzinnego i ten wypisuje mi recepty. To samo dotyczy badań.
Ja nie chce zmieniać lekarki, bo ufam Jej i mogę zadzwonić czy wysłać maila. Prowadzi mnie od trzech lat i przeszłam przy niej dużo. Wiem że czasem dziewczyny rownolegle chodzą prywatnie i do gina z NFZ właśnie po recepty

Informacja z internetu:
Obowiązkowe badania w ciąży laboratoryjne są bezpłatne, jeśli skierowanie na nie wystawi lekarz, który ma umowę z NFZ.

Moja lekarka nie ma kontraktu, przyjmuje jedynie prywatnie, więc nie ma możliwości by dać mi skierowanie na NFZ. Natomiast wystawiła mi zaświadczenie na jakiej podstawie przyjmuje heparynę i inne leki i z tym udałam się do lekarza rodzinnego i ten wypisuje mi recepty. To samo dotyczy badań.
Ja nie chce zmieniać lekarki, bo ufam Jej i mogę zadzwonić czy wysłać maila. Prowadzi mnie od trzech lat i przeszłam przy niej dużo. Wiem że czasem dziewczyny rownolegle chodzą prywatnie i do gina z NFZ właśnie po recepty
Ja bylam u lekarza na nfz i co oklamala mnie i to jeszcze kobieta która sama ma dwojke dzieci

reklama
Do góry