reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A co tam tu też sie pochwalę. Z dzidzią wszystko ok. ma 8.1 cm ( więc tak w ostatniej chwili poszliśmy na to usg wg którego to 14+1) przezierność karkowa 1.7, serduszko bije 164/min więc obstawiam dziewuszkę - bo już sama nie wiem kto we mnie mieszka :D kość nosowa widoczna, trochę pojeździł na tym moim brzuchu, was też tak boli badanie przez brzuch?? Pan doktor pochwalił dzidzkę bo ładnie współpracowała, pokazał od razu wszystko co chciał zobaczyć doktorek, poza kroczem. Musimy poczekać pewnie do połówkowego usg. ale co by nie było ważne żeby było zdrowe. córe i syna mam, teraz już mi obojętnie :)
Super [emoji846]

reklama
Ja już po wizycie z dzidzia wszystko Ok. Ładnie rośnie i już się wiercił maluch. Jedynie co to prawdopodobnie mam jakiegoś krwiaka pod łożyskiem ale położna nie była do końca pewna co to jest... we wtorek mam spotkanie z ginekologiem to się jej zapytam.
Fajnie ,ze z dzidzia ok, krwiak nie zawsze jest grozny

Bylam w aptece kupiłam femibion2 jej to droga inwestycja w porównaniu do innych witamin 60zl. Bralam dopel Hertz,ale mialam zaparcia przez zelazo i je zostawilam,ale cena polowe mniejsza, teraz biorę sam kwas, nie opłaca mi sie kupic jedynki na dwa tygodnie. Wiec zaczne brać 2 później, kiedys cala ciaze tylko kwas bralam i tez bylo ok

Jeszcze pani w aptece polecila mi wcierke do wlosow jantar mowi,ze w ciąży bezpieczne takie cos. A mi mega leca wiec musze działać

Bylam w aptece kupiłam femibion2 jej to droga inwestycja w porównaniu do innych witamin 60zl. Bralam dopel Hertz,ale mialam zaparcia przez zelazo i je zostawilam,ale cena polowe mniejsza, teraz biorę sam kwas, nie opłaca mi sie kupic jedynki na dwa tygodnie. Wiec zaczne brać 2 później, kiedys cala ciaze tylko kwas bralam i tez bylo ok

Jeszcze pani w aptece polecila mi wcierke do wlosow jantar mowi,ze w ciąży bezpieczne takie cos. A mi mega leca wiec musze działać
Ja wczoraj Prenatal Duo też zakupiłam i 50 zł, jednak ma skład jaki potrzebuję więc jestem zadowolona.

Odebrałam krew.
Wynik Z.D. mam 1:120 ryzyko podstawowe, a 1:625 skorygowane po badaniach (usg plus pappa). Szału nie ma, ale nie ma też potrzeby robienia amniopunkcji.
T18 mam w tysiącach. T13 w nastu tysiącach, więc nie zwracam na to uwagi.

Odebrałam krew.
Wynik Z.D. mam 1:120 ryzyko podstawowe, a 1:625 skorygowane po badaniach (usg plus pappa). Szału nie ma, ale nie ma też potrzeby robienia amniopunkcji.
T18 mam w tysiącach. T13 w nastu tysiącach, więc nie zwracam na to uwagi.
Spokojnie....wszystko jest w porządku....nie myśl już bo dziecko wyczuwa stres... masz zdrowego bombla i ciesz się tym stanem ... na rozluźnienie polecam drzemkę :-D:-D

Kupilam sobie w Biedronce ciastka Jeżyki i rurki z kremem .... matko jakie to okropnie słodkie !!! Ale mi tego trzeba było :-p:laugh2::p

reklama

Też biorę Femibion, póki co 1 ale 2 już lezakuje w szafce... u mnie koszt 50 zł...

Do góry