@Papillonek1980 przeziernosc karkowa do 2 jest w normie. Wcale nie masz duzej. Nic nie wkrecaj. Nie mozna porownywacjefnego wyniku, zwlaszcza, ze w innym terminie robilas badanie.
reklama
No ja czytalam,ze do 3 norma jest tak lekarz mowil nawet,ale ponad 2'5 tez już powinno zastanawiac niby@Papillonek1980 przeziernosc karkowa do 2 jest w normie. Wcale nie masz duzej. Nic nie wkrecaj. Nie mozna porownywacjefnego wyniku, zwlaszcza, ze w innym terminie robilas badanie.
@Adeline89 kupuj na necie, duzo taniej kosztuje femibion na necie
Ok dzieki@Adeline89 kupuj na necie, duzo taniej kosztuje femibion na necie
Moj syn mial ogromna główkę na usg tez podejrzane było,ale ja ponoć mialam to samo, jak bylam mala to dosc dlugo głowy nie unosilam i mi sie gibala [emoji23] a pozniej sie wyrownalo, dlatego nie martwilam sie jak lekarz mowil,wiedzialam po kim maCo do przeziernosci - pamiętam, że w pierwszej ciąży moja córa miała ja chyba wielkości 3,2mm. Lekarz chciał mnie wysłać na amniopunkcje, ale się nie zdecydowałam. Córa jest zdrowa.
reklama
Papillonek1980
Fanka BB :)
Ja mam niby nfz, a same dojazdy wyszły mi już ponad 200 :/Lekarz zlecil mi badania poszlam do rodzinnego tylko jedno jest na nfz reszta platna ,to pewnie z 250zl zabule
Podziel się: