reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A co tam tu też sie pochwalę. Z dzidzią wszystko ok. ma 8.1 cm ( więc tak w ostatniej chwili poszliśmy na to usg wg którego to 14+1) przezierność karkowa 1.7, serduszko bije 164/min więc obstawiam dziewuszkę - bo już sama nie wiem kto we mnie mieszka :D kość nosowa widoczna, trochę pojeździł na tym moim brzuchu, was też tak boli badanie przez brzuch?? Pan doktor pochwalił dzidzkę bo ładnie współpracowała, pokazał od razu wszystko co chciał zobaczyć doktorek, poza kroczem. Musimy poczekać pewnie do połówkowego usg. ale co by nie było ważne żeby było zdrowe. córe i syna mam, teraz już mi obojętnie :)

reklama
A co tam tu też sie pochwalę. Z dzidzią wszystko ok. ma 8.1 cm ( więc tak w ostatniej chwili poszliśmy na to usg wg którego to 14+1) przezierność karkowa 1.7, serduszko bije 164/min więc obstawiam dziewuszkę - bo już sama nie wiem kto we mnie mieszka :D kość nosowa widoczna, trochę pojeździł na tym moim brzuchu, was też tak boli badanie przez brzuch?? Pan doktor pochwalił dzidzkę bo ładnie współpracowała, pokazał od razu wszystko co chciał zobaczyć doktorek, poza kroczem. Musimy poczekać pewnie do połówkowego usg. ale co by nie było ważne żeby było zdrowe. córe i syna mam, teraz już mi obojętnie :)
super wieści !! A masz jakieś zdjęcie?

Ale super! Dzidzia jaka duża! Gratuluję. :) Śliczne wyniki :)

reklama
Ja już po wizycie z dzidzia wszystko Ok. Ładnie rośnie i już się wiercił maluch. Jedynie co to prawdopodobnie mam jakiegoś krwiaka pod łożyskiem ale położna nie była do końca pewna co to jest... we wtorek mam spotkanie z ginekologiem to się jej zapytam.

Do góry