aga6
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie troche z innej beczki - jak z Wasza kondycja?
U mnie dzis 11 tydzien i 4 dzien ciazy, a czuje ze kondycja spadla mi bardzo - przed ciaza bylam bardzo akywna - ternowalam kettle 3/4 razy w tygodniu - od lipca za porada mojej ginekolog zrezygnowalam z treningow, z koniecm sierpnia beda dwa miesiace jak nie cwicze - planuje wrocic do cwiczen od wrzesnia, z poczatkiem 2 trymestru ale widze po sobie, ze wejscie po kilku schodach jest ciezkie, wczoraj spacerowalam z mezem i jak wrocilam po 4,5 km do domu, to bylam tak padnieta, ze na nic sily nie mialam - przeraza mnie to, bo wczesniej bylam dosc aktywna osoba - a jak jest u Was?
Rowniez czujecie spadek formy i koncycji? Czy tylko ja tak mam?
Nawiazujac do okreslenia plci - mam badania prenatalne 27.08 - bedzei to 12 tydzien i 3 dni i mam nadzieje, ze cos zobaczymy - jakos od poczatku ciazy czuje, ze bedzie to chlopiec i bardzo jestem ciekawa, czy intuicja sie sprawdzi
Ja dopiero skończyłam 8 tydz a już zadyszki dostaje po byle jakim wysiłku.... mnie dodatkowo męczy mega upał u nas (i bez ciazy jak jest upał to mam siłę tylko lezec) i to że mam zakochany ciągle nos - zatoki przeliczone bo od 2 lat tak mam i czas chyba alergie zbadać...
A tak wcogole to dzień dobry pospalam dziś sobie bo była siostrzenica i dziewczynki spały razem a ja sama zaraz jadę na wieś bo znowu zapowiada się mega upał... ile jeszcze?!!!! Ja już chce jesień!
Moja kondycja to tez masakra. Zadyszka w sekunde -.- u mnie 13+0 i mam nadzieje ze ten magiczny drugi trymestr pozwoli mi troche odetchnac.
No i te upaly to tragedia. Dzis 24stopnie <3 a w sobote chyba ma byc 18<3 pierwszy raz w zyciu tesknie za chłodem