Ja wstaje i bardzo mnie to irytuje bo później mam problem żeby zasnąć..Czy ktos poza mną wstaje 3 razy w nocy siku?-.-
reklama
aga6
Fanka BB :)
Ja to padam od razu ale nie lubie byc wyrwana ze snuJa wstaje i bardzo mnie to irytuje bo później mam problem żeby zasnąć..
Ja nie raz jeszcze się zastanawiam czy na pewno muszę iść po czym muszę biec bo za długo zwlekalamJa to padam od razu ale nie lubie byc wyrwana ze snu
Rose.mart
Ja też, jak już sie obudzę to koniec,już nie zasypiam. Najgorzej jak to sie stanie po 3,do 6 leżę w łóżku i w pracy siedzę jak potłuczona.Ja wstaje i bardzo mnie to irytuje bo później mam problem żeby zasnąć..
Dziewczyny. Mam prenatalne 31.08. A wizytę u ginekologa prowadzącego 30.08. Zastanawiam się czy nie przełożyć wizyty u mojego ginekologa po prenatalnych, ale następny wolny termin ma 10.09. Po jakim czasie po prenatalnych widzicie sie u swojego lekarza? Wcześniej bylam 30.07 na wizycie.
paulina.blachut
Hej kochane co u was ja właśnie się obudziłam patrzę i mam opryszke na nosie zabija ja czosnkiem czy w 11 tyg opryszczka dalej jest niebezpieczna dla maleństwa?
Jaasna
Zdarza sie, ale nie to, ze budzi mnie parcie na mocz, tylko jak corka chce do cyca albo do drugiego dziecka ide.Czy ktos poza mną wstaje 3 razy w nocy siku?-.-
Bo pozniej musze sie napic, no i pozniej zahaczam o kibelek
Ale jak spia cala noc, to i ja spie
Beata86
Hej kochane co u was ja właśnie się obudziłam patrzę i mam opryszke na nosie zabija ja czosnkiem czy w 11 tyg opryszczka dalej jest niebezpieczna dla maleństwa?
Jeśli nie jest to pierwsza w zyciu to nie jest. Mnie sie udało ją zwalczyc w ubiegłym tygodniu bo chciała zaatakować...
Jaasna
Mnie tez kiedys gin dawala zalecenie, zeby gazik wkladac do pochwy przy pobieraniu moczu, ale ja wystarczy, ze zachowam zasady higieny, podmyje sie i zbiore mocz srodkowy - wyniki zawsze byly idealneAle mi ostatnio tez jakos dziwnie smakowal..
Ja polozylam sie przed 23. Oczywiscie wczesniej bylam siku, pozniej o 1, tak jak Ty kolo 3:30, i o 6..
O dobrze wiedziec xD zawsze tego nie przestrzegałam bo nie wiedziałam..
Jedyne co to zeby dobrze pobrac probke to oczywiscie sie podmywam i wiadomo - srodkowy strumien ale gin mi jeszcze poleciła wkladac tampon/gazik jalowy zeby nic z pochwy sie nie dostalo bo czesto przez to wychodzą dziwne wyniki
Szczerze, mierzi mnie pchanie tam suchych gazikow
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mi akurat wypadlo ze mam w ten sam dzień najpierw prenatalne a pozniej wizyta u mojego doktora ale to nie spechalnie tak najpierw bylam umowiona.do mojego a pozniej dali mi taki termin na prenatalne wiec to przypadekJa też, jak już sie obudzę to koniec,już nie zasypiam. Najgorzej jak to sie stanie po 3,do 6 leżę w łóżku i w pracy siedzę jak potłuczona.
Dziewczyny. Mam prenatalne 31.08. A wizytę u ginekologa prowadzącego 30.08. Zastanawiam się czy nie przełożyć wizyty u mojego ginekologa po prenatalnych, ale następny wolny termin ma 10.09. Po jakim czasie po prenatalnych widzicie sie u swojego lekarza? Wcześniej bylam 30.07 na wizycie.
Podziel się: