reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie dziewczyny... piszę na trzeźwo po przebudzeniu się z dziwnego snu :errr::szok:... śnił mi się mój poród !!! I to że po tym porodzie byłam wciąż sama i widziałam swoje dziecko już ubrane i nie znałam płci. Nie wiem skąd zjawiła się moja mama i powiedziała mi " tym razem nie córka" ... czyli 3 syn.... Słuchajcie czuje te emocje jeszcze ze snu bo obudziłam się ze łzami w oczach.... Moja silna chęć pragnienia posiadania córki zaczęła mnie martwić że faktycznie jak się okaże iż jednak syn to tak.właśnie zareaguje- rozplacze się :no2::(

reklama
Kochane, mam pytanie z serii obrzydliwe. Wrażliwcy proszę nie czytać.

Mam problem z "dwójką". :( O ile kiedyś była codziennie, tak teraz co 4-5 dni. Jem dużo owoców, pije wodę na czczo i mimo to nie ma. Wcześniej piłam kawę, działa przeczyszczająco, ale w ciąży wydaje mi się nie wskazana. Odstawiłam. Co w zamian?
Ja mam to samo.. mleko ratuje. Czasem surowe jablko rano na czczo albo sie mecze tak jak Ty :-(

Ja od zawsze miałam problemy z dwójką. Co bym nie jadła albo nie piła to był problem. W pierwszej ciąży, praktycznie od początku zaraz były hemoroidy. Jem owsianki, pije mleko, kawę zbożową, jem owoce i warzywa. I nie rusza mnie nic. Więc się męczę albo w kryzysowych sytuacjach aplikuje czopek glicerynowy :errr:
@Kasia323 sny nieźle potrafią nam namieszać w psychice :-D nie płacz i się nie denerwuj, to tylko wyobraźnia płata nam figle :-D

Witajcie dziewczyny... piszę na trzeźwo po przebudzeniu się z dziwnego snu :errr::szok:... śnił mi się mój poród !!! I to że po tym porodzie byłam wciąż sama i widziałam swoje dziecko już ubrane i nie znałam płci. Nie wiem skąd zjawiła się moja mama i powiedziała mi " tym razem nie córka" ... czyli 3 syn.... Słuchajcie czuje te emocje jeszcze ze snu bo obudziłam się ze łzami w oczach.... Moja silna chęć pragnienia posiadania córki zaczęła mnie martwić że faktycznie jak się okaże iż jednak syn to tak.właśnie zareaguje- rozplacze się :no2::(
Kasiunia, nie martw się Skarbie. Na pewne rzeczy mamy wpływ znikomy, albo wcale. Najważniejsze, żeby było zdrowe. Zobacz ile nieszczęść się dzieje. Chłopcy są wspaniali, a trzech będzie megawspaniałych. Mój mąż pochodzi z trzech chłopaków, pomagają mamie, są u niej co tydzie conajmniej i łączy ich silna więź. Ja jestem jedynaczką, ale mamę staram się widywać jak najrzadziej. :/

Dziękuję Wam za słowa otuchy :tak:. Już mi lepiej ale po przebudzeniu jakieś dziwne emocje we mnie siedziały :sad:. Teraz już śniadanie zjedzone i właśnie kawka ;-) ;) się parzy... miłej niedzieli Wam życzę :-) :):wink:

Mam problem z "dwójką". :( O ile kiedyś była codziennie, tak teraz co 4-5 dni. Jem dużo owoców, pije wodę na czczo i mimo to nie ma. Wcześniej piłam kawę, działa przeczyszczająco, ale w ciąży wydaje mi się nie wskazana. Odstawiłam. Co w zamian?
Mi pomaga woda z cytryna czasem, a tak owsianki trzeba jeść z rana moze to ruszy. Ogolnie teraz to pikus pozniej zaczna sie zaparcia jak macica z dzieckiem będzie wieksza zacznie jelita uciskac

reklama

Ja co dziennie rano piję 2 szklanki wody... nie wiem czy mi to pomaga ale co dzień rano opróżniam się bez problemu...

Do góry