polcia177
Fanka BB :)
Wpółczuje ale dobrze że chociaż sie poprawiło.Mi dziś cały dzień żołądek bolał i mdłości. Biegunka i wymioty na maxa. A teraz jakoś lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpółczuje ale dobrze że chociaż sie poprawiło.Mi dziś cały dzień żołądek bolał i mdłości. Biegunka i wymioty na maxa. A teraz jakoś lepiej.
Ja ogólnie kiedyś też miałam często. Ale jakoś (odpukać) minęło. Ale wiem co to za cholerstwo niby nic. A wkurza boli..W każdej ciąży mam orpyszczke [emoji849] i teraz też wyskoczyła małpa jedną...
Normalne u mnie tez brzuch większy,a waga ta samaNajlepsze ze czuje ze spodnie robią się za ciasne, a waga stoi w miejscu
Jeśli bylas szczupła to mozliwe,ze kolo 18 tygJezu dziewczyny ja dziś nie mam siły na nic. Cały dzień chce mi się spać. Normalnie czuje niemoc. Szok jak ciąża może wpływać na człowieka [emoji50] ja w pierwszej ciąży czułam ruchy od 18tc. W 19tc już mój M czuł pod ręką.
Już myślałam że na izbę przyjęć pojadę tak mnie skrecalo. Wyszłam do biedronki to za 5 min biegiem lecialam tak mnie chwyciło. Podejrzewam że zaraz znów wróci.Wpółczuje ale dobrze że chociaż sie poprawiło.
To menda... a co do mnie, ja jestem praktykantką, dostaje 200zł i z tego jeszcze mi zabrała 100zlTak robią. Moja dala podwyżkę w łapę A nie na papierze i jak poszłam po roku na zwolnienie to dawała mi według listy płac. A to 400zl mniej. Teraz będzie powtórka z rozrywki. I nic do glowy nie bierze. Prywaciarze.
No dosłownie. A później jeszcze jakieś do mnie uwagi ma. Sama nie pomyśli co ona robi.To menda... a co do mnie, ja jestem praktykantką, dostaje 200zł i z tego jeszcze mi zabrała 100zl
W każdej ciąży mam orpyszczke [emoji849] i teraz też wyskoczyła małpa jedną...