reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny bardzo sie ciesze, ze wizyty udane[emoji5][emoji5] same dobre wiesci[emoji5]
Ja dzisiaj wymiotuje sporo. Ale jakos inaczej sie czuje. Nie mdlilo mnie non stop jak do tej pory, tylko czulam sie dobrze a nagle w 10 sekund mdlosci i torsje. Raz nawet nie mialam szans dobiec do lazienki, tylko zwymiotowalam do kosza na smieci w kuchni.......
O ja to może po prostu sie zatrułas? Tak nagle po takim czasie wymioty. 3maj się oby jednorazowo :)

@aga6 dobrze że wszystko ok, ale szkoda że lekarz odwalił wizyte byle by zrobić. Jakby to była twoja jedyna wizyta to w ogóle byłoby kiepsko

Niekoniecznie te co mają termin na luty będą pierwsze rodzić zawsze jakaś może sie wyrwać przed szeregi tym bardziej jak tyle nas jest.

reklama
Ja tez juz parę razy przegladalam szafy,ale bede i tak musiała wymienic szafkę z komoda na nowa do prawie sufitu z półkami takie najlepsze sa na ciuszki, bo wieszaki zbędne, a musze zrobić tak żeby z ta szafa fajnie weszlo lozeczko i jakos ten pokoik wygladal [emoji5] pokój zielony,ale najwyżej jak bedzie dziewczynka jakies firanki dziewczece, lampka nocna pierdolki i sie ustroi, nie bede malowac specjalnie ,bo rok temu bylo

U nas to tak że 3 lata będzie z nami w sypialni. Zabawki i tak w dużym pokoju. Mamy 3 pokoje tylko i nie bardzo mi się chce do dużego pokoju przenosić sypialnię. Pewnie i tak nas to czeka za kilka lat. Ale im później tym lepiej

Normy
Screenshot_20180818-110655.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180818-110655.jpg
    Screenshot_20180818-110655.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 219
Widze ze duzo lutowek na marcowkach ;-) jestes tez na lutowym watku? Ja zostaje juz tutaj ;-) jakos sie zadomowilam :p

nie nie ja się urodziłam 23 lutego. termin z om mam 11 marzec z usg jeszcze nie mam ale myśle że o luty nie zahaczę:) a u marcówek też sie bardzo zadomowiłam:D

nie nie ja się urodziłam 23 lutego. termin z om mam 11 marzec z usg jeszcze nie mam ale myśle że o luty nie zahaczę:) a u marcówek też sie bardzo zadomowiłam:D
Ja się urodziłam 10 lutego :D termin mam na 4 marca i mam nadzieję że dzieciątko przetrzyma do tego terminu wolę żeby w marcu się urodziło :p

reklama
Ja bym chciała:)

Ja rodziłam ze znieczuleniem i powiem Wam ze to była najlepsza decyzja jaka podjęłam... rodziłam 12h z czego nie spałam 26( poprzedniej nocy spać nie mogłam i wstałam o 4) i dzięki temu ze dostałam znieczulenie mogłam się te 2 godziny przespać podczas skurczy. Uważam ze jeśli jest coś co może trochę skrócić ból to warto z tego skorzystać ale to tylko moja opinia :)

Do góry