reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Witam Was serdecznie w sobotni poranek :blink:, jeszcze trochę i zacznę tracić rachubę odnośnie dni tygodnia :laugh2:. @aga super że USG się udało... ciekawe jak moja Pani wykonana w Luxmedzie mi to USG. Szczerze Wam powiem że mój ginekolog z tej placówki jest mega oblegany i naprawdę to dobry specjalista.
Ten u ktorego ja bylam mial super opinie i tylko dlatego do niego poszlam a tu kloooops.

reklama
Jak nie ma żadnych innych objawów to pewnie potowki:)
Druga noc nie spał w nocy. Ma katar i coś mu w buzi przeszkadza Ale gardło czyste. A dziś zaczął trochę kaszlec. Wczoraj dzwoniłam do przechodni pediatra na urlopie i dzieci przyjmuje lekarz od dorosłych. Do tego taki że jak kiedyś U niego byłam ze sobą to lekow w Internecie szukał A małemu nawet w gardło nie potrafił zajrzeć i mówił że on nie daje więc do takiego to ja nie chce iść.

Druga noc nie spał w nocy. Ma katar i coś mu w buzi przeszkadza Ale gardło czyste. A dziś zaczął trochę kaszlec. Wczoraj dzwoniłam do przechodni pediatra na urlopie i dzieci przyjmuje lekarz od dorosłych. Do tego taki że jak kiedyś U niego byłam ze sobą to lekow w Internecie szukał A małemu nawet w gardło nie potrafił zajrzeć i mówił że on nie daje więc do takiego to ja nie chce iść.
U mojej tak się bostońska zaczela. Ręce, dłonie, nogi, trochę nogi plecy a potem buzia i w buzi. Tyle że na szczęście nie duzo, parę kropek miała w buzi. Ale ze smoczka musieliśmy zrezygnować! Ale oczywiście to nie musi być akurat bostońska!

U mojej tak się bostońska zaczela. Ręce, dłonie, nogi, trochę nogi plecy a potem buzia i w buzi. Tyle że na szczęście nie duzo, parę kropek miała w buzi. Ale ze smoczka musieliśmy zrezygnować! Ale oczywiście to nie musi być akurat bostońska!
Bostonke właśnie mu wyleczylam bo miał jakoś miesiąc temu i długo miał te krosty. Dopiero w poniedziałek do żłobka po niej poszedł. A te krostki to takie malutkie bardzo. Dałam mu od wysypek alergicznych syrop i posmarowałam może zejdzie. Gorączki nie ma. Do tego chyba jeszcze zęby ida .

Widze ze duzo lutowek na marcowkach ;-) jestes tez na lutowym watku? Ja zostaje juz tutaj ;-) jakos sie zadomowilam :p
Ja też powinnam być i tu i na lutowym forum, ale nawet tam nie zaglądam, jestem zdrajcą :-D
A tak w ogóle, to dzień dobry w ten sobotni poranek :rolleyes:;-) ;)
@aga6 i @Adeline89 gratuluję pozytywnych wieści na wizytach :yes:
@Kasia323 czyli jest szansa że coś dla siebie znajdę tam? Bo mnie powoli koszulki robią się krótkie i potrzebuje jakieś leginsy

Ja chyba nie powinnam być na zwolnieniu.... gdzie nie spojrzeć tam widzę coś do zrobienia... jak nie mam czasu to olewam. A teraz patrzeć nie mogę.... dziś się przymierzam do wielkiej szafy w sypialni, która z racji tego że jest wielka to są tam wepchnąć miliony rzeczy. Połowa niepotrzebna. Miałam ja w planach od pół roku Ale czasu nie było. Teraz i tak będzie trzeba miejsce dla maleństwa na ciuchy zrobić.... mam jeszcze że 4-5 takich paskud w domu... No a skoro mam wolne... I jest mi tylko mega niedobrze i mogę się położyć co chwilę....

@aga6 uffff tak myślałam,że jakieś plany miałaś, jednak mały stresik i tak był [emoji6] płci lekarka nie dojrzała? [emoji3]

Miłego dnia !!!!

@aga6 uffff tak myślałam,że jakieś plany miałaś, jednak mały stresik i tak był [emoji6] płci lekarka nie dojrzała? [emoji3]

Miłego dnia !!!!
Powiedziala ze to jeszcze 50/50 i na nastepnej wizycie 13.09 powie ;-)
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt! Aga6 jak płeć? Co do przeziernosci pewnie inny lekarz jeszcze inaczej by zmierzył
Nie wiem :-( no ta moja z 5razy mierzyla zeby sie upewnic

reklama
Ja chyba nie powinnam być na zwolnieniu.... gdzie nie spojrzeć tam widzę coś do zrobienia... jak nie mam czasu to olewam. A teraz patrzeć nie mogę.... dziś się przymierzam do wielkiej szafy w sypialni, która z racji tego że jest wielka to są tam wepchnąć miliony rzeczy. Połowa niepotrzebna. Miałam ja w planach od pół roku Ale czasu nie było. Teraz i tak będzie trzeba miejsce dla maleństwa na ciuchy zrobić.... mam jeszcze że 4-5 takich paskud w domu... No a skoro mam wolne... I jest mi tylko mega niedobrze i mogę się położyć co chwilę....
Ja tez juz parę razy przegladalam szafy,ale bede i tak musiała wymienic szafkę z komoda na nowa do prawie sufitu z półkami takie najlepsze sa na ciuszki, bo wieszaki zbędne, a musze zrobić tak żeby z ta szafa fajnie weszlo lozeczko i jakos ten pokoik wygladal [emoji5] pokój zielony,ale najwyżej jak bedzie dziewczynka jakies firanki dziewczece, lampka nocna pierdolki i sie ustroi, nie bede malowac specjalnie ,bo rok temu bylo

Do góry