reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Witam Was serdecznie w sobotni poranek :blink:, jeszcze trochę i zacznę tracić rachubę odnośnie dni tygodnia :laugh2:. @aga super że USG się udało... ciekawe jak moja Pani wykonana w Luxmedzie mi to USG. Szczerze Wam powiem że mój ginekolog z tej placówki jest mega oblegany i naprawdę to dobry specjalista.
Ten u ktorego ja bylam mial super opinie i tylko dlatego do niego poszlam a tu kloooops.

reklama
Jak nie ma żadnych innych objawów to pewnie potowki:)
Druga noc nie spał w nocy. Ma katar i coś mu w buzi przeszkadza Ale gardło czyste. A dziś zaczął trochę kaszlec. Wczoraj dzwoniłam do przechodni pediatra na urlopie i dzieci przyjmuje lekarz od dorosłych. Do tego taki że jak kiedyś U niego byłam ze sobą to lekow w Internecie szukał A małemu nawet w gardło nie potrafił zajrzeć i mówił że on nie daje więc do takiego to ja nie chce iść.

Druga noc nie spał w nocy. Ma katar i coś mu w buzi przeszkadza Ale gardło czyste. A dziś zaczął trochę kaszlec. Wczoraj dzwoniłam do przechodni pediatra na urlopie i dzieci przyjmuje lekarz od dorosłych. Do tego taki że jak kiedyś U niego byłam ze sobą to lekow w Internecie szukał A małemu nawet w gardło nie potrafił zajrzeć i mówił że on nie daje więc do takiego to ja nie chce iść.
U mojej tak się bostońska zaczela. Ręce, dłonie, nogi, trochę nogi plecy a potem buzia i w buzi. Tyle że na szczęście nie duzo, parę kropek miała w buzi. Ale ze smoczka musieliśmy zrezygnować! Ale oczywiście to nie musi być akurat bostońska!

U mojej tak się bostońska zaczela. Ręce, dłonie, nogi, trochę nogi plecy a potem buzia i w buzi. Tyle że na szczęście nie duzo, parę kropek miała w buzi. Ale ze smoczka musieliśmy zrezygnować! Ale oczywiście to nie musi być akurat bostońska!
Bostonke właśnie mu wyleczylam bo miał jakoś miesiąc temu i długo miał te krosty. Dopiero w poniedziałek do żłobka po niej poszedł. A te krostki to takie malutkie bardzo. Dałam mu od wysypek alergicznych syrop i posmarowałam może zejdzie. Gorączki nie ma. Do tego chyba jeszcze zęby ida .

Widze ze duzo lutowek na marcowkach ;-) jestes tez na lutowym watku? Ja zostaje juz tutaj ;-) jakos sie zadomowilam :p
Ja też powinnam być i tu i na lutowym forum, ale nawet tam nie zaglądam, jestem zdrajcą :-D
A tak w ogóle, to dzień dobry w ten sobotni poranek :rolleyes:;-) ;)
@aga6 i @Adeline89 gratuluję pozytywnych wieści na wizytach :yes:
@Kasia323 czyli jest szansa że coś dla siebie znajdę tam? Bo mnie powoli koszulki robią się krótkie i potrzebuje jakieś leginsy

Ja chyba nie powinnam być na zwolnieniu.... gdzie nie spojrzeć tam widzę coś do zrobienia... jak nie mam czasu to olewam. A teraz patrzeć nie mogę.... dziś się przymierzam do wielkiej szafy w sypialni, która z racji tego że jest wielka to są tam wepchnąć miliony rzeczy. Połowa niepotrzebna. Miałam ja w planach od pół roku Ale czasu nie było. Teraz i tak będzie trzeba miejsce dla maleństwa na ciuchy zrobić.... mam jeszcze że 4-5 takich paskud w domu... No a skoro mam wolne... I jest mi tylko mega niedobrze i mogę się położyć co chwilę....

@aga6 uffff tak myślałam,że jakieś plany miałaś, jednak mały stresik i tak był [emoji6] płci lekarka nie dojrzała? [emoji3]

Miłego dnia !!!!

@aga6 uffff tak myślałam,że jakieś plany miałaś, jednak mały stresik i tak był [emoji6] płci lekarka nie dojrzała? [emoji3]

Miłego dnia !!!!
Powiedziala ze to jeszcze 50/50 i na nastepnej wizycie 13.09 powie ;-)
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt! Aga6 jak płeć? Co do przeziernosci pewnie inny lekarz jeszcze inaczej by zmierzył
Nie wiem :-( no ta moja z 5razy mierzyla zeby sie upewnic

reklama
Ja chyba nie powinnam być na zwolnieniu.... gdzie nie spojrzeć tam widzę coś do zrobienia... jak nie mam czasu to olewam. A teraz patrzeć nie mogę.... dziś się przymierzam do wielkiej szafy w sypialni, która z racji tego że jest wielka to są tam wepchnąć miliony rzeczy. Połowa niepotrzebna. Miałam ja w planach od pół roku Ale czasu nie było. Teraz i tak będzie trzeba miejsce dla maleństwa na ciuchy zrobić.... mam jeszcze że 4-5 takich paskud w domu... No a skoro mam wolne... I jest mi tylko mega niedobrze i mogę się położyć co chwilę....
Ja tez juz parę razy przegladalam szafy,ale bede i tak musiała wymienic szafkę z komoda na nowa do prawie sufitu z półkami takie najlepsze sa na ciuszki, bo wieszaki zbędne, a musze zrobić tak żeby z ta szafa fajnie weszlo lozeczko i jakos ten pokoik wygladal [emoji5] pokój zielony,ale najwyżej jak bedzie dziewczynka jakies firanki dziewczece, lampka nocna pierdolki i sie ustroi, nie bede malowac specjalnie ,bo rok temu bylo

Do góry