A jak po owulacji to na jaka płeć? Ja w tej ciąży nie czuje nic nie wiem co bedzie.Mi się wydaje że będę mieć synka takie mam przeczucie chociaż my w sumie to robiliśmy i przed i w trakcie i po owulacji
reklama
W owulacje i po to podobno chłopakA jak po owulacji to na jaka płeć? Ja w tej ciąży nie czuje nic nie wiem co bedzie.
To zobaczymy ,bo ja w ostatni dzien owulacji, wszystko możliwe z 4 ciąży mam syna, w piątek chłopak, moze znow chłopak ,moze takie mamy parcie na chlopcow, szwagierka ma twojke pod rząd, liczyla biedna na core chociaz jak juz sie jej przydarzylo,a tu same lobuzyW owulacje i po to podobno chłopak
Ja mam nadzieję że za tydzień się dowiemTo zobaczymy ,bo ja w ostatni dzien owulacji, wszystko możliwe z 4 ciąży mam syna, w piątek chłopak, moze znow chłopak ,moze takie mamy parcie na chlopcow, szwagierka ma twojke pod rząd, liczyla biedna na core chociaz jak juz sie jej przydarzylo,a tu same lobuzy
kwasek
Fanka BB :)
Z mojej strony jest tylko jedna dziewczynka, moja córa reszta chłopaki. No brat ma mieć podobno teraz córkę. Ale lekarz jeszcze sprawdzi na ich następnej wizycie. Między naszymi bedzie ok miesiąca różnicy ja mam za tydz prenatalne to może się dowiem bo to będzie 13+3.
Core też robiliśmy jakoś 2 doby przed owu .teraz nie mam zielonego pojęcia bo wpadka nie wiem kiedy miałam owu :/
Core też robiliśmy jakoś 2 doby przed owu .teraz nie mam zielonego pojęcia bo wpadka nie wiem kiedy miałam owu :/
U mnie dopiero za dwa tygodnieJa mam nadzieję że za tydzień się dowiem
reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Ja mam w domu chłopaka, i ogromną nadzieję, na drugiego, mimo, że akcja dwa dni przed owulacją, to liczę, że się kompletnie nie sprawdzi
Podziel się: