mamitkaagitka
Zaciekawiona BB
Gorzej, jak wyląduję u lekarza z pryszczami i potówkami...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj syn je z cukrem,ja tylko ze smietana i sola [emoji5]No ale z cukrem - na slodko wiec nie tylko ja jestem dziwna xPP
Niektorych dziwi tez ze jem.placki ziemniaczane (w ktorych jest tarta cebula) jem ze smietana i cukrem xD
Znowu w rodzinie meza rosol je sie z ziemniakami
To pi... pozniej miło ,bo moglabys ja podac o takie traktowanie. Nie przejmuj sieByłam dzisiaj zanieść zwolnienie do pracy... tragedia... szefowa zaczęła się po mnie drzeć, głupio wzdychać i kręcić głową. Bo jej niby kłopotów narobiłam i będzie miała przeze mnie więcej pracy... potem to chyba do niej dotarło i do mnie jeszcze dzwoniła, tym razem na spokojnie i miło. Ale i tak jej nie wierze, mam przyjść jeszcze w poniedziałek i wiem że będzie powtórka...
A o tym że mnie wydymała na 100zl nawet nie wspomnę
O tak sikanie to tragedia ,a te krostki ide do kibelka i znow wyszly mi dwa dzordze [emoji23]U mnie też jest taka rozbieżność, także spokojnie będzie wszystko dobrze..
Jezu jakie wariacje smakowe ja takim hardcorem nie jestem a chleb w jajku mi nigdy nie smakował
Zjadła bym gołąbki!
A sikanie i krosty na twarzy wprowadzają mnie z równowagi każdego dnia. Ileż można sikac?
To nie koniecznie musi byc prawda, ze miały wade genetyczna lub wrodzona jest wiele innych rzeczy przez ktore mozna porobić, wystarczy nawet głupia tarczyca i ciaza moze sie nie rozwijac. Ja robilam sobie i mezowi badania genetyczne i wyszły prawidłowePrzy okazji USG pan dr.poruszył temat moich poronień. To zawsze była wczesna ciąża. Niestety, prawdopodobnie dzieci miały wady wrodzone/genetyczne, coś poszło nie tak przy podziale komórki i spowodowało tragiczny finał. Mam się nie obwiniać, czasem tak bywa przy tak skomplikowanym organiźmie jak ludzki.
Zrob sobie syrop z cebuli, czosnku, miodu i cytrynyDziewczyny jakimi sposobami jeszcze mogę się leczyć będąc w ciąży oprócz picia mleka z miodem i czosnkiem herbata z cytryna I robienie sobie naparowek z wody i amolu