reklama
KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Dziewczyny byłam dzisiaj na tej pierwszej wizycie , niea liczac izby przyjec. Z ostatniej miesiaczki wychodzi mi 7/8 tydzień, a z usg 5t5 . Pokazalam jej moje wyniki z bhcg ktore robilam jak poradnia byla nieczynna , dala mi skierowanie na kolejne badanie bhcg zeby zobaczyc jak jest na tym etapie zeby mogła cokolwiek stwierdzic troche sie obawiam.. myslicie ze moze byc taka roznica ze na usg 5t5 a z om 7/8 ? Nie moge doczekac sie jutra, zrobie te wyniki i o 15 sprawdze na internecie.. jakos mnie nastraszyla troszke. Ale zwolnienie wypisala , w nastepny czwartek mam isc z wynikami
tikatukatam
Fanka BB :)
No sorry dziewczyny ale połączenie jajka i nutelli, oraz kabanosa z serkiem homogenizowanym sprawia, że mi wracają mdłości
Placki ziemniaczane też jem ze śmietaną i cukrem, ale nie trę do nich cebuli Polecam placki z potartej cukinii pychotka.
Mi mdłości już przeszły ale mnie nadal od wielu rzeczy które wcześniej jadłam odrzuca, więc sobie dogadzam i robię na co akurat mam ochotę, a że to głównie bezmięsne dania to mój mąż cierpi
Dzisiaj nakupiłam pierś z kurczaka, mrożonkę chińską i makaron ryżowy na jakąś chińską wariacje.
Fasolę i warzywka na zupę fasolową.
I jeszcze za mną chodzą gołąbki to może w weekend się skuszę
Dzisiaj były kupne pierogi z serem.
Placki ziemniaczane też jem ze śmietaną i cukrem, ale nie trę do nich cebuli Polecam placki z potartej cukinii pychotka.
Mi mdłości już przeszły ale mnie nadal od wielu rzeczy które wcześniej jadłam odrzuca, więc sobie dogadzam i robię na co akurat mam ochotę, a że to głównie bezmięsne dania to mój mąż cierpi
Dzisiaj nakupiłam pierś z kurczaka, mrożonkę chińską i makaron ryżowy na jakąś chińską wariacje.
Fasolę i warzywka na zupę fasolową.
I jeszcze za mną chodzą gołąbki to może w weekend się skuszę
Dzisiaj były kupne pierogi z serem.
Jaasna
Wspólczuję, że musisz sie stresować przez jakąś chamską babę, której przyszło być twoją szefowąByłam dzisiaj zanieść zwolnienie do pracy... tragedia... szefowa zaczęła się po mnie drzeć, głupio wzdychać i kręcić głową. Bo jej niby kłopotów narobiłam i będzie miała przeze mnie więcej pracy... potem to chyba do niej dotarło i do mnie jeszcze dzwoniła, tym razem na spokojnie i miło. Ale i tak jej nie wierze, mam przyjść jeszcze w poniedziałek i wiem że będzie powtórka...
A o tym że mnie wydymała na 100zl nawet nie wspomnę
aga6
Spokojnie! Ja mialam 2 tyg roznicy wg om i usg. Glowa do gory i jutro czekam na wyniki ;-)Dziewczyny byłam dzisiaj na tej pierwszej wizycie , niea liczac izby przyjec. Z ostatniej miesiaczki wychodzi mi 7/8 tydzień, a z usg 5t5 . Pokazalam jej moje wyniki z bhcg ktore robilam jak poradnia byla nieczynna , dala mi skierowanie na kolejne badanie bhcg zeby zobaczyc jak jest na tym etapie zeby mogła cokolwiek stwierdzic troche sie obawiam.. myslicie ze moze byc taka roznica ze na usg 5t5 a z om 7/8 ? Nie moge doczekac sie jutra, zrobie te wyniki i o 15 sprawdze na internecie.. jakos mnie nastraszyla troszke. Ale zwolnienie wypisala , w nastepny czwartek mam isc z wynikami
Jaasna
Wszystko jest możliwe - długie bądź nieregularne cykle, wyjątkowo późna owulacja.Dziewczyny byłam dzisiaj na tej pierwszej wizycie , niea liczac izby przyjec. Z ostatniej miesiaczki wychodzi mi 7/8 tydzień, a z usg 5t5 . Pokazalam jej moje wyniki z bhcg ktore robilam jak poradnia byla nieczynna , dala mi skierowanie na kolejne badanie bhcg zeby zobaczyc jak jest na tym etapie zeby mogła cokolwiek stwierdzic troche sie obawiam.. myslicie ze moze byc taka roznica ze na usg 5t5 a z om 7/8 ? Nie moge doczekac sie jutra, zrobie te wyniki i o 15 sprawdze na internecie.. jakos mnie nastraszyla troszke. Ale zwolnienie wypisala , w nastepny czwartek mam isc z wynikami
Oby wszystko było dobrze
Dziewczyny byłam dzisiaj na tej pierwszej wizycie , niea liczac izby przyjec. Z ostatniej miesiaczki wychodzi mi 7/8 tydzień, a z usg 5t5 . Pokazalam jej moje wyniki z bhcg ktore robilam jak poradnia byla nieczynna , dala mi skierowanie na kolejne badanie bhcg zeby zobaczyc jak jest na tym etapie zeby mogła cokolwiek stwierdzic troche sie obawiam.. myslicie ze moze byc taka roznica ze na usg 5t5 a z om 7/8 ? Nie moge doczekac sie jutra, zrobie te wyniki i o 15 sprawdze na internecie.. jakos mnie nastraszyla troszke. Ale zwolnienie wypisala , w nastepny czwartek mam isc z wynikami
U mnie też jest taka rozbieżność, także spokojnie będzie wszystko dobrze..
Jezu jakie wariacje smakowe ja takim hardcorem nie jestem a chleb w jajku mi nigdy nie smakował
Zjadła bym gołąbki!
A sikanie i krosty na twarzy wprowadzają mnie z równowagi każdego dnia. Ileż można sikac?
KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Spokojnie! Ja mialam 2 tyg roznicy wg om i usg. Glowa do gory i jutro czekam na wyniki ;-)
Wszystko jest możliwe - długie bądź nieregularne cykle, wyjątkowo późna owulacja.
Oby wszystko było dobrze
Mam taka nadzieje ! W pierwszej ciazy tak sie nie balam jak teraz , i tez bylam na pierwszej wizycie 7/8 tydzień a bhcg zrobilam i wynosila ok 32000 , chcialabym zeby jutro byla podobna albo chociaz podobnie. Duzo mi daja wasze odpowiedzi na moje posty bede dawala.znac aby wyswietli sie ze są wyniki ! W poprzedniej.ciazy mialam termin na 31 marzec i teraz wychodzi identycznie, smiesznie
reklama
aga6
Zeby to sikanie bylo.. kilka kropli ledwo skapnie xPU mnie też jest taka rozbieżność, także spokojnie będzie wszystko dobrze..
Jezu jakie wariacje smakowe ja takim hardcorem nie jestem a chleb w jajku mi nigdy nie smakował
Zjadła bym gołąbki!
A sikanie i krosty na twarzy wprowadzają mnie z równowagi każdego dnia. Ileż można sikac?
Podziel się: