Ok na razie wyslalam,age i siebie jak coś to bede wiedziec i miec ciebie na okuMożemy na spokojnie podzielić się obowiązkami
reklama
Super, ja juz jutra nie mogę sie doczekać ,oby było dobrze,bo cala praca już huczy i wszyscy wiedzaJa już jestem po wizycie . Miałam USG przez brzuch i widziałam swoją kruszynke i bijące serduszko . USG prenatalne 31.08. No i najważniejsze że jestem już na zwolnieniu lekarskim i mogę spokojnie cieszyć się ciąża
Kasia323
Fanka BB :)
Trzeba brać zwolnienie i mieć wszystko w .....Super, ja juz jutra nie mogę sie doczekać ,oby było dobrze,bo cala praca już huczy i wszyscy wiedza
Ja mam od 4 tyg ciąży [emoji5] jak tylko dwie kreski wyszlyTrzeba brać zwolnienie i mieć wszystko w .....
Wzięłam jednak zwolnienie. Póki co na 4 tyg. Potem zobaczymy. Dziś było mi tak zle w pracy że nie mam sily jutro iść.
I do tego nie mam opieki nad córka na 2 ostatnie tyg sierpnia i musiałaby się tulac po ludziach (tzn z moja siostra lub 88 letnia babcia) No i do szkoły od września idzie i będę mogła iść z nią.
Jak będą chcieli mi przedłużyć umowe to i tak przedłuża. A jak nie będą chcieli to nie przedłuża cokolwiek teraz zrobię....
I do tego nie mam opieki nad córka na 2 ostatnie tyg sierpnia i musiałaby się tulac po ludziach (tzn z moja siostra lub 88 letnia babcia) No i do szkoły od września idzie i będę mogła iść z nią.
Jak będą chcieli mi przedłużyć umowe to i tak przedłuża. A jak nie będą chcieli to nie przedłuża cokolwiek teraz zrobię....
Papillonek1980
W wyniku USG miałam obecne rączki i nóżki (stopki), ale wcale nie było ich widać. To tylko gotowy tekst wydrukowało. W którym tyg.najlepiej zrobić szczegółowe usg?
aga6
A mozemy byc we 3? Bo jeszcze @mala-rybka sie zglosila xPOk super
I masz racje odpoczywaj nie przejmuj sie pracaWzięłam jednak zwolnienie. Póki co na 4 tyg. Potem zobaczymy. Dziś było mi tak zle w pracy że nie mam sily jutro iść.
reklama
Ja już jestem po wizycie . Miałam USG przez brzuch i widziałam swoją kruszynke i bijące serduszko . USG prenatalne 31.08. No i najważniejsze że jestem już na zwolnieniu lekarskim i mogę spokojnie cieszyć się ciąża
Super wieści. Ciesz się i odpoczywaj!
Podziel się: