reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja już jestem po wizycie :laugh2:. Miałam USG przez brzuch i widziałam swoją kruszynke i bijące serduszko :tak::-D. USG prenatalne 31.08. No i najważniejsze że jestem już na zwolnieniu lekarskim i mogę spokojnie cieszyć się ciąża :biggrin2::-D:tak:
Super, ja juz jutra nie mogę sie doczekać ,oby było dobrze,bo cala praca już huczy i wszyscy wiedza

Wzięłam jednak zwolnienie. Póki co na 4 tyg. Potem zobaczymy. Dziś było mi tak zle w pracy że nie mam sily jutro iść.
I do tego nie mam opieki nad córka na 2 ostatnie tyg sierpnia i musiałaby się tulac po ludziach (tzn z moja siostra lub 88 letnia babcia) No i do szkoły od września idzie i będę mogła iść z nią.
Jak będą chcieli mi przedłużyć umowe to i tak przedłuża. A jak nie będą chcieli to nie przedłuża cokolwiek teraz zrobię....

W wyniku USG miałam obecne rączki i nóżki (stopki), ale wcale nie było ich widać. To tylko gotowy tekst wydrukowało. W którym tyg.najlepiej zrobić szczegółowe usg?

Wzięłam jednak zwolnienie. Póki co na 4 tyg. Potem zobaczymy. Dziś było mi tak zle w pracy że nie mam sily jutro iść.
I do tego nie mam opieki nad córka na 2 ostatnie tyg sierpnia i musiałaby się tulac po ludziach (tzn z moja siostra lub 88 letnia babcia) No i do szkoły od września idzie i będę mogła iść z nią.
Jak będą chcieli mi przedłużyć umowe to i tak przedłuża. A jak nie będą chcieli to nie przedłuża cokolwiek teraz zrobię....
I masz racje odpoczywaj nie przejmuj sie praca

reklama
Do góry