reklama
Beata86
Fanka BB :)
Aha i wszystkie koszulki się robią za krótkie
U mnie luźne koszulki które mam jest ok jeszcze spod nich brzuszka tam nie widać.Ale do opietch nie mogę sie przyzwyczac... jakos mi tak dziwnie na razie
Kobietki gratulacje wspaniałych wieści !!!!
Myślałam, że zły humor minął a tak mnie dziś wszystko przytłacza...już nawet każda drobnostka !!! Miałabym ochotę iść pobiegać tak na maxa żeby się rozładować, wypić winka, zapalić papierosa, iść na siłownię na porządny wycisk...matko taka mała kruszyna, a taką rewolucję robi w mamy organiźmie.
Myślałam, że zły humor minął a tak mnie dziś wszystko przytłacza...już nawet każda drobnostka !!! Miałabym ochotę iść pobiegać tak na maxa żeby się rozładować, wypić winka, zapalić papierosa, iść na siłownię na porządny wycisk...matko taka mała kruszyna, a taką rewolucję robi w mamy organiźmie.
Moim zdaniem teraz będzie połówkowe szczegółowe. A jeśli na prenatalnym byłoby dziecko za małe do zbadania lekarz by powiedział.W wyniku USG miałam obecne rączki i nóżki (stopki), ale wcale nie było ich widać. To tylko gotowy tekst wydrukowało. W którym tyg.najlepiej zrobić szczegółowe usg?
aga6
Fanka BB :)
Ja jak narazie wygladam jakbym przytyla a nie w ciazy byla -.-U mnie luźne koszulki które mam jest ok jeszcze spod nich brzuszka tam nie widać.Ale do opietch nie mogę sie przyzwyczac... jakos mi tak dziwnie na razie
reklama
Ja tez jakby co@aga6 czy Ty dalej na luteinie dowcipnej?
Podziel się: