reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Co do imion, to my już mamy synka Leona, a tak to do myślenia nad imionami nam ogólnie daleko ale...
mąż jeszcze tego nie wie ale ja od dawna choruję na imię do dziewczynki Łucja :p

W pracy o ciąży zamierzam powiedzieć w przyszłym tygodniu jeśli na poniedziałkowych badaniach będzie wszystko ok. Najpierw szefowi i kierownikowi, a później chłopakom w dziale z ktorymi pracuje, bo taki rodzynek ze mnie :p
Pracować jeśli nie będzie przeciwwskazań planuję do końca roku.

reklama
Co myslicie zeby tam gdzies gdzie ta nasza tabelka jest zrobic cos w excelu? Nick, imie, wiek, termin om, termin usg, plec, imie dziecka? Tak zebt bylo linijkami jedno pod drugim ulozone terminami wg usg? Ma ktos za duzo czasu? ;p
Byloby bardziej przejrzyscie i nie musialybysmy za kazdym razem pytac kto w ktorym tc i na kiedy termin xD
Ja mogę się tym zająć [emoji6] zgłaszam się na ochotnika, na grupie fb mamy taką

Co do imion, to my już mamy synka Leona, a tak to do myślenia nad imionami nam ogólnie daleko ale...
mąż jeszcze tego nie wie ale ja od dawna choruję na imię do dziewczynki Łucja [emoji14]

W pracy o ciąży zamierzam powiedzieć w przyszłym tygodniu jeśli na poniedziałkowych badaniach będzie wszystko ok. Najpierw szefowi i kierownikowi, a później chłopakom w dziale z ktorymi pracuje, bo taki rodzynek ze mnie [emoji14]
Pracować jeśli nie będzie przeciwwskazań planuję do końca roku.
Do konca roku wow [emoji3]

Do konca roku wow [emoji3]

W pierwszej ciąży też tylko ostatnie 2 miesiące byłam na L4.
Mam pracę za biurkiem, w dziale samych chłopaków jakby coś było trzeba było dźwignąć. Poki nie muszę nie będę robić szefowi pod górkę, dam mu czas na znalezienie zastępstwa.
W pierwszej ciąży też mi poszedł na rękę bo mi przedłużył umowę chociaż kończyła się jak byłam na L4, bez problemu praca na mnie czekała po macierzyńskim.
To w sumie nie jest taki osamotniony wyjątek bo wszystkie dziewczyny u nas firmie miały powrot po macierzyńskim, ale fakt nie kojarzę żeby któraś szła od razu na L4.

reklama
Do góry