Halszka_00
Fanka BB :)
Mój ma 7 lat, on cos przeczuwa dzis zaczal mowic jakie to imiona by chciał dla rodzeństwa
Coś ładnego wymyślił co byś sama rozważyła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój ma 7 lat, on cos przeczuwa dzis zaczal mowic jakie to imiona by chciał dla rodzeństwa
Mi lekarz nie chciał obiecywać, ale na 70-80% wskazał córeczkę. Bardzo się cieszę, bo marzyłam o Małej Księżniczce.
Olaf, Nikodem, a dziewczynka pasuje mu Amelka ,Jagoda, ostatnio wymyślił Marcelka i byl aniolek.Coś ładnego wymyślił co byś sama rozważyła?
Olaf, Nikodem, a dziewczynka pasuje mu Amelka ,Jagoda, ostatnio wymyślił Marcelka i byl aniolek.
Dzielcie się imionkami, bo ja mam mętlik w głowie. Każde piękne, ciężko się zdecydować.
Super ciesze sie razem z Tobą ja juz nie mogę doczekać sie prenatalnych a mam za tydzien w piatek.My już po badaniu. Byłam wcześniej i wcześniej mnie przyjeli. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary, przepływy itp. No i .... będę miała CÓRECZKĘ! Po cichu na to liczyłam, takie przeczucie. Oraz zasady planowania płci. Jednak dwa dni przed owulacją się sprawdza w naszym przypadku. Ale jestem szczęśliwa!!! Dzidzia idealna. Perfekcyjna
Wszystkie mi się podobają [emoji3]Ja mam kilkanaście opcji I pewnie ostatecznie wybiorę jak urodzę
Dla dziewczynek; Alice, Charlotte, Marie, Anne, Eleonore, Madeleine, Jadwiga, Adelaide, Catherine, Margot, Clarie, Rose, Victoria
Dla chłopców: Anthony, James, Arthur, Alexander, Richard, Christopher, Philip, William, Henry, Joseph