reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Co myslicie zeby tam gdzies gdzie ta nasza tabelka jest zrobic cos w excelu? Nick, imie, wiek, termin om, termin usg, plec, imie dziecka? Tak zebt bylo linijkami jedno pod drugim ulozone terminami wg usg? Ma ktos za duzo czasu? ;p
Byloby bardziej przejrzyscie i nie musialybysmy za kazdym razem pytac kto w ktorym tc i na kiedy termin xD

reklama
12 tydz., ale sama widziałam to "coś" co równoległe do kręgosłupka mówi o dziewczynce, a pod kątem o chłopcu. Ogromny ekran, świetny sprzęt, widziałam zanim lekarz powiedział. :) Najważniejsze, że zdrowe, ale i tak się cieszę. Idę taka uchachana, aż się ludzie oglądają i uśmiechają :D
Ja jeszcze musze poczekac 3 tygodnie z synem mi sie sprawdzilo jak w 13 tygodniu powiedzial o chłopcu,ale w następnej ciąży nie. Gratulacje [emoji5]

Ciiii, lekarz to super specjalista i się nie myli. :)
Synek chciał brata, będzie musiał jakoś to przeżyć. Więcej prób nie będzie [emoji14] Poza tym Dziewczynki potrafią super grać w piłkę. :D Córeczka przeszczęśliwa że będzie maleńka siostrzyczka. :)
Moj tez chce brata jak rozmawialam z nim,ze kiedyś moze by mogl miec rodzeństwo,ale teraz mowil,ze mu obojętne

Ja jakos bardzo szczupla nie jestem, taka.. normalna? No i to moja druga ciaza to podobno jeszcze szybciej.
Cokolwiek to jest to wmawiam sobie ze to dzidzia bo to mile uczucie :d
Ja tez szczupla nie jestem ,bo mam bebzol po synku ,ale czulam ruchy od 16 tyg. Lekarze twierdza,ze szybciej nie ma opcji, nawet mowia,ze w 16 to za szybko

Ja w 14 tygodniu czułam "coś” a w 17 już kopniaki wyczuwalne i widoczne z zewnątrz :) Ale byłam mega szczupła i miałam już widoczny brzuszek.

Płeć poznałam dopiero w 17 tygodniu, ale koleżanki potrafiły się dowiedzieć i na prenatalnym właśnie. Myślę że dużo zależy od ułożenia dzidzi i jakości sprzętu.

Co do tycia, w pierwszej ciąży przytyłam 22kg ale startowałam z 47... Teraz startuje z 52 i chciałabym nie przekroczyć tych 70kg.. Narazie mam +1kg

reklama
Ja w 14 tygodniu czułam "coś” a w 17 już kopniaki wyczuwalne i widoczne z zewnątrz :) Ale byłam mega szczupła i miałam już widoczny brzuszek.

Płeć poznałam dopiero w 17 tygodniu, ale koleżanki potrafiły się dowiedzieć i na prenatalnym właśnie. Myślę że dużo zależy od ułożenia dzidzi i jakości sprzętu.

Co do tycia, w pierwszej ciąży przytyłam 22kg ale startowałam z 47... Teraz startuje z 52 i chciałabym nie przekroczyć tych 70kg..
Moj gin nie mial najnowszego sprzetu a udalo mu sie w 13 tygodniu

Do góry