Ja mam takie pykania czasemMi dzis apka pokazala ze moge czuc "skrzydla motyla" i dlatego to uczucie zaczelam łączyć z maluchem
reklama
aga6
Fanka BB :)
Charlotte <3Ja mam kilkanaście opcji I pewnie ostatecznie wybiorę jak urodzę
Dla dziewczynek; Alice, Charlotte, Marie, Anne, Eleonore, Madeleine, Jadwiga, Adelaide, Catherine, Margot, Clarie, Rose, Victoria
Dla chłopców: Anthony, James, Arthur, Alexander, Richard, Christopher, Philip, William, Henry, Joseph
aga6
Ja nie mam dostepu do kompa takze dlatego odpadam :-(Super pomysł tylko czy znajdzie się ktoś zeby to zrobić
To zaloz [emoji5] mi sie jeszcze podoba LeaMoze wątek imienny zrobimy?;-)
Trzeba było odpisać ze tez za nią kciuki trzymasz [emoji16]Aha juz dostalam sms ,od innej znajomej z pracy,co u mnie ,trzymam za ciebie kciuki [emoji23] juz peple rozgadaly o ciąży to mendy
aga6
Takie wiesci szybko sie rozchodzą..Aha juz dostalam sms ,od innej znajomej z pracy,co u mnie ,trzymam za ciebie kciuki [emoji23] juz peple rozgadaly o ciąży to mendy
Jaasna
Podejrzewam, ze Kajetanowi roz nie robil roznicyDlatego mi od razu powiedział żebym jeszcze pokoju na niebiesko nie malowala.
Koleżanka miała urodzić Kaje a przy porodzie wyjeli Kajetana. Lekarz w kwiatami do szpitala jechał. A Kajetan chodził parę miesięcy w różowym.
aga6
Link do: Imiona marcowych dzieciTo zaloz [emoji5] mi sie jeszcze podoba Lea
reklama
Halszka_00
Dobry pomysl
Ale Halszka chyba bedzie robic tablke, jak zbierze info o nas z osobnego watku.
Prawda Halszka?
Początkowo chciałam to zrobić w Excelu, ale później miałam problem ze wstawieniem Zatem zrobiłam jak potrafiłam.
Podziel się: