reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
My już po badaniu. Byłam wcześniej i wcześniej mnie przyjeli. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary, przepływy itp. No i .... będę miała CÓRECZKĘ! :) Po cichu na to liczyłam, takie przeczucie. Oraz zasady planowania płci. Jednak dwa dni przed owulacją się sprawdza w naszym przypadku. ;) Ale jestem szczęśliwa!!! Dzidzia idealna. Perfekcyjna :)
Który tydzień jesteś że już wiesz ? :szok: oczywiście gratuluję i bardzo się cieszę :D

reklama
12 tydz., ale sama widziałam to "coś" co równoległe do kręgosłupka mówi o dziewczynce, a pod kątem o chłopcu. Ogromny ekran, świetny sprzęt, widziałam zanim lekarz powiedział. :) Najważniejsze, że zdrowe, ale i tak się cieszę. Idę taka uchachana, aż się ludzie oglądają i uśmiechają :D
Super cieszę się niesamowicie :D to może u mnie też będzie wiadomo ja będę miała usg w skończonym 12 tc + 2 dni

My już po badaniu. Byłam wcześniej i wcześniej mnie przyjeli. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary, przepływy itp. No i .... będę miała CÓRECZKĘ! :) Po cichu na to liczyłam, takie przeczucie. Oraz zasady planowania płci. Jednak dwa dni przed owulacją się sprawdza w naszym przypadku. ;) Ale jestem szczęśliwa!!! Dzidzia idealna. Perfekcyjna :)

Gratuluje córeczki [emoji7]

Super,a który tydzien masz? Ja sie teraz na plec nie nastawiam ostatnio czterech lekarzy do 18 tygodnia twierdzilo,ze dziewczynka a był chlopiec
Ciiii, lekarz to super specjalista i się nie myli. :)
Synek chciał brata, będzie musiał jakoś to przeżyć. Więcej prób nie będzie :p Poza tym Dziewczynki potrafią super grać w piłkę. :D Córeczka przeszczęśliwa że będzie maleńka siostrzyczka. :)

Bardzo dobrze, jeśli nie muszę w upale wyjść na zewnątrz. Pomijając to, to nie mogę narzekać. Dzieci są całkiem grzeczne, więc nie trzeba za nimi za dużo biegać. Pod koniec miesiąca mamy w planach im powiedzieć.
A Wy już powiedzieliście?
Moja jeszcze za mała i nie rozumie ;-)

Gratulacje i oby córeczka pozostała coórczką [emoji6]
Jakoś nie mam dziś weny do niczego :(
I nawet bez szczególnego powodu. Jakoś mi tak dziwnie, smutno i źle :(
i nawet za oknem szaro i buro...
Ojjj miałam tak wczoraj. Dziś na szczęście już lepiej [emoji6]

Mi włosy właśnie nie lecą, nawet jak myje to na sitku naprawdę kilka jest (też tarczycowa [emoji6]). Także jestem zadowolona z włosów [emoji16] W ogóle mniej je teraz prostuje więc mają odpoczynek.
Mi teraz szybko rosna! Az w szoku jestem. Mialam do ramion a teraz do łopatek. Tylko podniszczone są i musze przyciac a tak mi szkoda..

Ktory tc u Ciebie? Ciekawa jestem czy ja jutro sie dowiem czy bedzie Marcyśka czy trzeba bedzie wymyslac cos dla chlopca xP

No i serdecznie gratuluje!!! I ciesze sie ze wszystko ok :)

reklama
Do góry