reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
My już po badaniu. Byłam wcześniej i wcześniej mnie przyjeli. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary, przepływy itp. No i .... będę miała CÓRECZKĘ! :) Po cichu na to liczyłam, takie przeczucie. Oraz zasady planowania płci. Jednak dwa dni przed owulacją się sprawdza w naszym przypadku. ;) Ale jestem szczęśliwa!!! Dzidzia idealna. Perfekcyjna :)
Który tydzień jesteś że już wiesz ? :szok: oczywiście gratuluję i bardzo się cieszę :D

reklama
12 tydz., ale sama widziałam to "coś" co równoległe do kręgosłupka mówi o dziewczynce, a pod kątem o chłopcu. Ogromny ekran, świetny sprzęt, widziałam zanim lekarz powiedział. :) Najważniejsze, że zdrowe, ale i tak się cieszę. Idę taka uchachana, aż się ludzie oglądają i uśmiechają :D
Super cieszę się niesamowicie :D to może u mnie też będzie wiadomo ja będę miała usg w skończonym 12 tc + 2 dni

My już po badaniu. Byłam wcześniej i wcześniej mnie przyjeli. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary, przepływy itp. No i .... będę miała CÓRECZKĘ! :) Po cichu na to liczyłam, takie przeczucie. Oraz zasady planowania płci. Jednak dwa dni przed owulacją się sprawdza w naszym przypadku. ;) Ale jestem szczęśliwa!!! Dzidzia idealna. Perfekcyjna :)

Gratuluje córeczki [emoji7]

Super,a który tydzien masz? Ja sie teraz na plec nie nastawiam ostatnio czterech lekarzy do 18 tygodnia twierdzilo,ze dziewczynka a był chlopiec
Ciiii, lekarz to super specjalista i się nie myli. :)
Synek chciał brata, będzie musiał jakoś to przeżyć. Więcej prób nie będzie :p Poza tym Dziewczynki potrafią super grać w piłkę. :D Córeczka przeszczęśliwa że będzie maleńka siostrzyczka. :)

Bardzo dobrze, jeśli nie muszę w upale wyjść na zewnątrz. Pomijając to, to nie mogę narzekać. Dzieci są całkiem grzeczne, więc nie trzeba za nimi za dużo biegać. Pod koniec miesiąca mamy w planach im powiedzieć.
A Wy już powiedzieliście?
Moja jeszcze za mała i nie rozumie ;-)

Gratulacje i oby córeczka pozostała coórczką [emoji6]
Jakoś nie mam dziś weny do niczego :(
I nawet bez szczególnego powodu. Jakoś mi tak dziwnie, smutno i źle :(
i nawet za oknem szaro i buro...
Ojjj miałam tak wczoraj. Dziś na szczęście już lepiej [emoji6]

Mi włosy właśnie nie lecą, nawet jak myje to na sitku naprawdę kilka jest (też tarczycowa [emoji6]). Także jestem zadowolona z włosów [emoji16] W ogóle mniej je teraz prostuje więc mają odpoczynek.
Mi teraz szybko rosna! Az w szoku jestem. Mialam do ramion a teraz do łopatek. Tylko podniszczone są i musze przyciac a tak mi szkoda..

Ktory tc u Ciebie? Ciekawa jestem czy ja jutro sie dowiem czy bedzie Marcyśka czy trzeba bedzie wymyslac cos dla chlopca xP

No i serdecznie gratuluje!!! I ciesze sie ze wszystko ok :)

reklama
Do góry