Ja powiem szczerze,ze farbowalam wlosy we wczesniejszych ciazach, na szkoleniach fryzjerskich mowili,ze to nie ma wpływu na dziecko jednak mowia lekarze ,ze jak ze wszystkim zalecaja ostrożnosc i lepiej stosować rozne rzeczy po pierwszym trymestrze. Ja teraz nie farbuje, bo wlosy mi leca,ale mam zamiar za miesiac sie umowic, bo czuje się strasznieKurde. Wlasnie dostalam sms od fryziera z przypomnieniem o jutrzejszej wizycie. A nie jestem pewna czy mogę farbowac włosy :-o zapisalam sie 3 miesiące temu bo za 2 tygodnie mam wesele. A siwizna już taka że wszyscy komentują. I teraz nie wiem co robić.
reklama
Tak wiem teraz jest wiecej,ale jak rodzilam jeszcze nie bylo tak znane [emoji5] i tak mysle co by teraz wymyslic [emoji23]U mnie Alanow baardzo duzo
iskierka2610
Fanka BB :)
No ja właśnie też wyglądam strasznie i do tego to wesele. Mam ciemny kolor od skóry i do tego siwe aż prawie białe i jest ich bardzo dużo. Po ciąży mi wyszły.Ja powiem szczerze,ze farbowalam wlosy we wczesniejszych ciazach, na szkoleniach fryzjerskich mowili,ze to nie ma wpływu na dziecko jednak mowia lekarze ,ze jak ze wszystkim zalecaja ostrożnosc i lepiej stosować rozne rzeczy po pierwszym trymestrze. Ja teraz nie farbuje, bo wlosy mi leca,ale mam zamiar za miesiac sie umowic, bo czuje się strasznie
Halszka_00
@Halszka_00 gdzie Ty ? czemu nie piszesz nic do nas ?
Cześć Podglądam was ostatnimi dniami, bo już z rodzinką wróciliśmy do domu i leniuchujemy przed zaczęciem nowego wyzwania we wrześniu. Wcześniej średnio miałam czas, aby pisać szczerze mówiąc.
A mi pierwszy raz w zyciu włosy w ciazy wychodzą jak tak dalej będzie to do porodu lysa zostaneNo ja właśnie też wyglądam strasznie i do tego to wesele. Mam ciemny kolor od skóry i do tego siwe aż prawie białe i jest ich bardzo dużo. Po ciąży mi wyszły.
aga6
A jak sie czujesz?;-)Cześć Podglądam was ostatnimi dniami, bo już z rodzinką wróciliśmy do domu i leniuchujemy przed zaczęciem nowego wyzwania we wrześniu. Wcześniej średnio miałam czas, aby pisać szczerze mówiąc.
iskierka2610
Mi też wychodzą ale nie dużo.A mi pierwszy raz w zyciu włosy w ciazy wychodzą jak tak dalej będzie to do porodu lysa zostane
Halszka_00
A jak sie czujesz?;-)
Bardzo dobrze, jeśli nie muszę w upale wyjść na zewnątrz. Pomijając to, to nie mogę narzekać. Dzieci są całkiem grzeczne, więc nie trzeba za nimi za dużo biegać. Pod koniec miesiąca mamy w planach im powiedzieć.
A Wy już powiedzieliście?
Jivka
Moderator
Kurde. Wlasnie dostalam sms od fryziera z przypomnieniem o jutrzejszej wizycie. A nie jestem pewna czy mogę farbowac włosy :-o zapisalam sie 3 miesiące temu bo za 2 tygodnie mam wesele. A siwizna już taka że wszyscy komentują. I teraz nie wiem co robić.
Możesz, ja farbowałam we wtorek W poprzedniej ciąży też regularnie.
Ja powiedziałam córce wczoraj i jest zachwycona
reklama
polcia177
Mi też. To pewnie przez tarczyce.. Nawet mój do mnie mówi czy zauważyłam ile włosów mi wypada. Jak rano wstaje najpierw musi sie z moich włosów otrzepać[emoji23]A mi pierwszy raz w zyciu włosy w ciazy wychodzą jak tak dalej będzie to do porodu lysa zostane
Podziel się: