reklama
jagoda87
Fanka BB :)
Ale to czemu mialas dwie cesarski ? Cieli raz zeby ratować jedna,a pozniej drugie mialas cc z tym drugim z blizniat? To masz jedno corke?
Pierwsze piec lat temu z córką bo się nie obróciła główką w dół.
Ostatnie jedni cc, jedna już dziewczynka nie żyła a drugą próbowali ratować ale po 22h zmarła.
Moj tez niby nie chciał byc przy porodzie,a jednak siedzial, jedyne co to bol sprawiły mi skurcze parte, dziecko bylo malucienkie zeby bol byl przy przejściu. Maz spal koło mnie mozna to tak nazwac, bo krzyczalam cały czas, dostalismy sale sami cale szczęścieCzuję się dziś strasznie....zero energii do czegokolwiek....z jedzeniem dziś też problem, coś strasznego. Byliśmy na cmentarzu u naszych kochanych dzieciaczków i tak cały czas powtarzałam aby czuwali nade mną i ich rodzeństwem w brzuszku
Mój mąż kieeeedyś mówił, że absolutnie nie chce być przy porodzie. Potem sam jakoś dorósł i kiedy jechaliśmy rodzić cały poród przy mnie był, opanowany i nie wkurzający. Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego.
Mieszkanko też mamy małe (niecałe 50 m nawet) jakieś rozwiązania mamy na oku jednak o tym będziemy myśleć po narodzinach. Do tych kilku lat maluszka malutki pokoik jest więc starczy.
A to rozumiem myslalam,ze nie masz wcale dzieciątka, dobrze, ze jest córka, ja wiem sama jak dla mnie bylo to dużym wsparciem,ze mam syna i wiedzialam,ze zalamywac sie nie mogę. Bedzie dobrze tym razem musi byc za duzo przeszlysmy nalezy nam sie szczęściePierwsze piec lat temu z córką bo się nie obróciła główką w dół.
Ostatnie jedni cc, jedna już dziewczynka nie żyła a drugą próbowali ratować ale po 22h zmarła.
Nie masz co się stresować porodem. Masz jeszcze sporo czasu, by się do niego przygotować.O rany, dziewczyny. Przepraszam, ale to moja pierwsza ciąża. Jestem przerażona tym co piszecie o porodach. Az mi sie płakać chce. Muszę chyba omijać takie posty, bo umre ze strachu jeszcze przed 2 trymestrem
Polecam lekturę Ireny Chołuj Iny May Gaskin
iskierka2610
U mnie 30m heheU mnie 50 m i będzie nas 5
@Rose.mart jakby była taka tragedia z tymi porodami to nikt by sie nie zdecydował na kolejne dziecko, chyba jednak da sie przezyc. Moja koleżanka wazyla 48 kg a dziekco urodziła w 15 min ledwo do szpitala zdarzyla ,takze kazdy ma inaczej
Olka-Manolka
To też moja pierwsza Ale nie biorę tych historii w ogóle do siebie. Każdy poród jest inny i nie można się źle nastawiac. Z resztą jak się będzie szło od razu że złym nastawieniem to na pewno nie pomoże.O rany, dziewczyny. Przepraszam, ale to moja pierwsza ciąża. Jestem przerażona tym co piszecie o porodach. Az mi sie płakać chce. Muszę chyba omijać takie posty, bo umre ze strachu jeszcze przed 2 trymestrem
iskierka2610
No my teraz mieliśmy jak nowa umowę dostanę. Ale już nie dostanę heheHa. Dla mnie to dobre wieści, bo będziemy mieli bardzo ważny powód do zmiany mieszkania. Mamy 36 m i dwa pokoiki...
reklama
Kasia323
I 5 was?U mnie 30m hehe
Podziel się: