Oj tam my z rodzicami tez mieszkalismy z siostra na 38 i jakos nas rodzice wychowali,zle to nie wspominam najwazniejsza miłość. Czasem mysle,ze teraz dzieci za dobrze maja telewizory ,xboxy w pokojach, tel, ale co czas idzie do przodu i nas zmusza trochę, bo jedno u drugiego widzi i przykro, ehh co bedzie jak nastolatkami bedaU mnie 50 m i będzie nas 5
reklama
jagoda87
Fanka BB :)
U mnie cztery, a u Ciebie musiala byc ciaza wyzej,ze cc przy stracie
27tc i próba ratowania jednej z bliźniaczek dlatego było cc bo inaczej kazaliby rodzić sn. A przed ciążą z dziewczynkami wczesne poronienie i teraz przed tą ciaza biochemiczna
Papillonek1980
Ha. Dla mnie to dobre wieści, bo będziemy mieli bardzo ważny powód do zmiany mieszkania. Mamy 36 m i dwa pokoiki...U mnie też malutkie. Nie wiem gdzie zamieszczę jeszcze jedna osobę hehe
Kasia323
U nas niestety planów na zamianę na większe póki co nie ma... obecne jeszcze na kredycieHa. Dla mnie to dobre wieści, bo będziemy mieli bardzo ważny powód do zmiany mieszkania. Mamy 36 m i dwa pokoiki...
kwasek
Ok to moja mama już wie. I oczywiście pierwsze co to uslyszalam." Co na 500+ polujecie" no na pewno. I poprosiła bym po tym dziecku zamknęła produkcje bo już nie jestem mloda!!
Kurde my mamy 75 metrów, a już myślimy co zrobic by każdy miał swój kat!!
Kurde my mamy 75 metrów, a już myślimy co zrobic by każdy miał swój kat!!
polcia177
My to mamy nawet mało szaf już z córką sie ledwo mieścimy a właściwie nie mieścimy[emoji12] trzeba będzie dobrze to rozegrać. Przemeblowac, nowe meble kupić. Narazie bie wyobrażam sobie jak to będzie. Córka będzie w małym pokoju. My z dzieckiem w dużym pokoju. Ale jak to potem zrobić. W jednym pokoju nie mogą być bo młodsze starsze będzie budzić. Z nami w dużym pokoju na początku ok. A potem już nie bardzo. Mamy pomysł żeby w duzym pokoju zrobić aneks kuchenny. A zamiast kuchni pokój. Ale to są na prawde spore koszta bo to remont całego mieszkania z łazienką kafelkami.. Nie wiem. Jak bralismy kredyt trzeba było szukać od razu 3 pokoi. Ale niewiedzieliśmy czy nam dadzą większy kredyt wiec i nawet nie sprawdzaliśmy i nie myśleliśmy w takich kategoriach..
Ale to czemu mialas dwie cesarski ? Cieli raz zeby ratować jedna,a pozniej drugie mialas cc z tym drugim z blizniat? To masz jedno corke?27tc i próba ratowania jednej z bliźniaczek dlatego było cc bo inaczej kazaliby rodzić sn. A przed ciążą z dziewczynkami wczesne poronienie i teraz przed tą ciaza biochemiczna
Czuję się dziś strasznie....zero energii do czegokolwiek....z jedzeniem dziś też problem, coś strasznego. Byliśmy na cmentarzu u naszych kochanych dzieciaczków i tak cały czas powtarzałam aby czuwali nade mną i ich rodzeństwem w brzuszku
Mój mąż kieeeedyś mówił, że absolutnie nie chce być przy porodzie. Potem sam jakoś dorósł i kiedy jechaliśmy rodzić cały poród przy mnie był, opanowany i nie wkurzający. Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego.
Mieszkanko też mamy małe (niecałe 50 m nawet) jakieś rozwiązania mamy na oku jednak o tym będziemy myśleć po narodzinach. Do tych kilku lat maluszka malutki pokoik jest więc starczy.
Mój mąż kieeeedyś mówił, że absolutnie nie chce być przy porodzie. Potem sam jakoś dorósł i kiedy jechaliśmy rodzić cały poród przy mnie był, opanowany i nie wkurzający. Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego.
Mieszkanko też mamy małe (niecałe 50 m nawet) jakieś rozwiązania mamy na oku jednak o tym będziemy myśleć po narodzinach. Do tych kilku lat maluszka malutki pokoik jest więc starczy.
reklama
Kasia323
Dokładnie tak samo było i u nas... a przedzielic duży pokój?' Jaki macie metraż?My to mamy nawet mało szaf już z córką sie ledwo mieścimy a właściwie nie mieścimy[emoji12] trzeba będzie dobrze to rozegrać. Przemeblowac, nowe meble kupić. Narazie bie wyobrażam sobie jak to będzie. Córka będzie w małym pokoju. My z dzieckiem w dużym pokoju. Ale jak to potem zrobić. W jednym pokoju nie mogą być bo młodsze starsze będzie budzić. Z nami w dużym pokoju na początku ok. A potem już nie bardzo. Mamy pomysł żeby w duzym pokoju zrobić aneks kuchenny. A zamiast kuchni pokój. Ale to są na prawde spore koszta bo to remont całego mieszkania z łazienką kafelkami.. Nie wiem. Jak bralismy kredyt trzeba było szukać od razu 3 pokoi. Ale niewiedzieliśmy czy nam dadzą większy kredyt wiec i nawet nie sprawdzaliśmy i nie myśleliśmy w takich kategoriach..
Podziel się: