Ja mam zdjecia z cc ,ale zrobiła mi położnaU mnie mąż mogl byc przy cc ale nie chcial i w sumie ja tez bym nie chciala, co przyjemnego w cieciu brzucha? Pelno krwi itp. Sama bym nie chciala na to patrzec.
I ogolnie ja milo cc wspominam
reklama
Czesc dziewczyny chetnie do Was dolacze. Termin mam na 18 marca. Mam corke z grudnia 2016, urodzana przez cc. Teraz licze na porod sn tez mam juz ze 2 czy 3 kg na minusie, poza tym mdlosci prawie 24/7... Fatalnie znosze ta ciaze, w poprzedniej czulam sie o wiele lepiej. No ale dosc juz marudzenia. Milo mi Was poznac nie wiem czy dam rade czytac i odpisywac Wam na biezaco, ale postaram sie nie odstawac choc mysle, ze bede bardziej aktywna po wrzesniowej sesji. Z tego co zauwazylam, to chyba duzo tu mam w kolejnych ciazach, a malo pierworodek?
Hej
To ja @ mialam 5 czerwca ,ale pierwszy zblizenie bez zabezpieczenia 24 wiec pozno po @ dlatego wedlug usg wyszlo na 18 marca tak samo w sumie jak ja sobie wyliczylam wedlug zapłodnieniaAdeline89 termin wyliczony wg om, ktora byla 11 czerwca. Za trzy tygodnie mam usg genetyczne, zobaczymy jaki z niego wyjdzie termin. Choc u mnie raczej cykle bardzo regularne. Jak u Ciebie?
mala-rybka
Fanka BB :)
Czy sn czy CC są powody do niepokoju, ostatnio zmarła przy sn kobieta i dziecko, nie wiadomo dlaczego [emoji21] osierociła 3letnia córeczkę, druga kolezanka też mówiła, że ostatnio przy porodzie matka z córką zmarła... Pożyjemy zobaczymy, jak coś będzie nie tak zawsze CC można zrobić, a jak się uda sn to będę dumna z siebie i szczęśliwa [emoji3]
Moj mial problem z odychaniem był mega siny pod tlenem spędził dobe, jednak natura to natura jesli nic nie stoi na przeszkodzieJa tez miałam CC moje wskazanie było naciągane. Samo CC i samopoczucie po nim wspominam bardzo dobrze. Sa natomiast teorie ze dziecko przez brak ucisku przez kanał rodny moze mieć problem z napięciem moj miał oraz zaburzenia integracji sensorycznej.
mala-rybka
Ogólnie cesarki znioslam dobrze, po drugiej mnie głowa strasznie bolała, więc chciałabym uniknąć takich komplikacji i moc od razu wstać !!! Tak wiecie, zajmować się moja dwójka w domu i nowonarodzonym [emoji12]
aga6
Ja mam zdjecia z cc ale corki xPJa mam zdjecia z cc ,ale zrobiła mi położna
Mnie tez bardzo bolała głowa i szyja to podobno od znieczuleniaOgólnie cesarki znioslam dobrze, po drugiej mnie głowa strasznie bolała, więc chciałabym uniknąć takich komplikacji i moc od razu wstać !!! Tak wiecie, zajmować się moja dwójka w domu i nowonarodzonym [emoji12]
reklama
Papillonek1980
Oooo, widzę, że nie jestem osamotniona i nie ja jedna będę miała trzecie dzieciątko. Super.
Podziel się: