reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Czesc dziewczyny :) chetnie do Was dolacze. Termin mam na 18 marca. Mam corke z grudnia 2016, urodzana przez cc. Teraz licze na porod sn :) tez mam juz ze 2 czy 3 kg na minusie, poza tym mdlosci prawie 24/7... Fatalnie znosze ta ciaze, w poprzedniej czulam sie o wiele lepiej. No ale dosc juz marudzenia. Milo mi Was poznac :) nie wiem czy dam rade czytac i odpisywac Wam na biezaco, ale postaram sie nie odstawac :D choc mysle, ze bede bardziej aktywna po wrzesniowej sesji. Z tego co zauwazylam, to chyba duzo tu mam w kolejnych ciazach, a malo pierworodek? ;)

Hej :)

Adeline89 termin wyliczony wg om, ktora byla 11 czerwca. Za trzy tygodnie mam usg genetyczne, zobaczymy jaki z niego wyjdzie termin. Choc u mnie raczej cykle bardzo regularne. Jak u Ciebie?
To ja @ mialam 5 czerwca ,ale pierwszy zblizenie bez zabezpieczenia 24 wiec pozno po @ dlatego wedlug usg wyszlo na 18 marca tak samo w sumie jak ja sobie wyliczylam wedlug zapłodnienia

Czy sn czy CC są powody do niepokoju, ostatnio zmarła przy sn kobieta i dziecko, nie wiadomo dlaczego [emoji21] osierociła 3letnia córeczkę, druga kolezanka też mówiła, że ostatnio przy porodzie matka z córką zmarła... Pożyjemy zobaczymy, jak coś będzie nie tak zawsze CC można zrobić, a jak się uda sn to będę dumna z siebie i szczęśliwa [emoji3]

Ja tez miałam CC moje wskazanie było naciągane. Samo CC i samopoczucie po nim wspominam bardzo dobrze. Sa natomiast teorie ze dziecko przez brak ucisku przez kanał rodny moze mieć problem z napięciem moj miał oraz zaburzenia integracji sensorycznej.
Moj mial problem z odychaniem był mega siny pod tlenem spędził dobe, jednak natura to natura jesli nic nie stoi na przeszkodzie

Ogólnie cesarki znioslam dobrze, po drugiej mnie głowa strasznie bolała, więc chciałabym uniknąć takich komplikacji i moc od razu wstać !!! Tak wiecie, zajmować się moja dwójka w domu i nowonarodzonym [emoji12]

Mój mąż była przy dwóch cc ze mną na sali i zniósł to bardzo dobrze. I z pierwszej cesarki mam tez zdjęcia a z drugiej filmik... teraz tez już na 100% cesarka będzie bo ostatnią miałam w listopadzie

reklama
Do góry